• New
Универсална регулируема Пейка за упражнения в изправено положение, с наклон наклон и в легнало положение, Сгъваема Пейка, за тренировка на цялото тяло за домашна ф?

Универсална регулируема Пейка за упражнения в изправено положение, с наклон наклон и в легнало положение, Сгъваема Пейка,

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

- 6-степенна регулируема пейка за претегляне : Регулируема пейка за претегляне може да бъде конфигуриран в съответствие с вашите различни нуждиПодходящ за мъже и жени от различни височини, които обичат да спортуват. - Сверхпрочная стоманена конструкция : Регулируема пейка за гири, разработена с уникална триъгълна структура и тежка рамка сгъсти стомана, с товароподемност 600 кг, не се притеснявайте за стабилността. - Универсална пейка : може да се изпълнява почти всички разпространени упражнения, може да се използва като пейка за коремни преси римски стол, лицеви опори и флексия с отягощением.Подходящ за практикуване у дома, в салона, в апартамента и в малки пространства. - Сгъваема тренировочная пейка - Лесно се понася, след сгъване на монтаж не е необходима. - 100% положителни решения при възникване на някакви проблеми!Ние предоставяме на нашите клиенти високо качество на агресивна пейката, за всякакви въпроси можете да се свържете с нас по всяко време, нашата основна философия е да осигури на клиентите си приятно пазаруване, продукти от най-високо качество и 100% сервизно отношение към всеки клиент, най-добри пожелания на всички около вас!. - 6-степенна регулируема сила пейка : Регулируема сила една пейка може да бъде конфигуриран в съответствие с вашите различни нужди.Подходящ за мъже и жени от различни височини, които обичат да спортуват. - Сверхпрочная стоманена конструкция : Регулируема пейка за гири, разработена с уникална триъгълна структура и тежка рамка сгъсти стомана, с товароподемност 600 кг, не се притеснявайте за стабилността. - Универсална пейка : може да се изпълнява почти всички разпространени упражнения, може да се използва като пейка за коремни преси римски стол, лицеви опори и флексия с отягощением.Подходящ за практикуване у дома, в салона, в апартамента и в малки пространства. - Сгъваема тренировочная пейка - Лесно се понася, след сгъване на монтаж не е необходима. - 100% положителни решения при възникване на някакви проблеми!Ние предоставяме на нашите клиенти висок клас стойка за претегляне, с всички проблеми, можете да се свържете с нас по всяко време, нашата основна философия е да осигури на клиентите си приятно пазаруване, продукти от най-високо качество и 100% сервизно отношение към всеки клиент, най-добри пожелания на всички около вас!.

Основни свойства

Material:
Steel Construction + PU leather + Foam sponge
Max weight load:
200kg/400lbs
- Package Includes:
1x Bench:
- Multi-Sided Workout options:
1. Sit-Ups (Abs workout):
2. Incline- and Flat Bench Press:
3. Can be used in combination with other Fitness equipment. This is an universal fitness product that puts almost all muscle groups to work.:
- Features:
Easy to Set-up and Operate:
Durable Steel Frame:
Comfortable Backrest and Seat:
Thick densely padded leg bar rollers:
Adjustable seat:
Useful Leg Bar:
keeps your legs in place
Recommended for beginners and the advanced:
- Tips:
1. manual measurement, there will be 1-3cm error, please understand.:
2. Due to light and personal differences in color understanding, there will be small color difference, in kind prevail.:
- Note:
Have any questions, please feel free to contact us. :

Избор на купувачи

Новини