• New
Вертикално Монтиране на видеокартата MAINGEAR с Кабел Странично, Високоскоростен Гъвкав Удължител PCI-E 4.0 X16 EMI Щит GPU 90-Градусов Адаптер Странично (200 mm)

Вертикално Монтиране на видеокартата MAINGEAR с Кабел Странично, Високоскоростен Гъвкав Удължител PCI-E 4.0 X16 EMI Щит GPU

Оценка на продукта:
BGN 56.10

Сума
В магазина

Вертикално монтиране на графичния процесор инструменти за монтаж на стена SGCC цвят черен с диаметър от 1 мм и тънък гъвкав кабел PCI-E възглавница с дължина 200 мм, показват вертикальность видео карта и по-добро управление на кабел.Удължител PCI-E 4.Благодарение на високоскоростен трансфер на графични данни до 8 gbps, осигурява ненадминат опит за игри / работа / графичен дизайн.Поддръжка на PIC-E 2. Кабел за защита от електромагнитни смущения. 3-слойная дизайн включва в себе си пластмасова втулка върха от TPE, ниво на изолация от полиетилен и медна жица, осигуряване на стабилен сигнал на пълна скорост за намаляване на смущения и намаляване на производителността.Здрав адаптер за свързване на графичния процесор.Този удължител PCI-E оборудван с висококачествени точките на запояване и позлатени контакти, които осигуряват надеждна връзка, стабилна проводимост и дълъг експлоатационен живот.Лесна инсталация и спестяване на пространство.Пятипроводной игри кабел странично осигурява пълна гъвкавост за свързване към дънната платка и по-голям контрол вътрешно пространство и висока потока на въздуха. Вертикално монтиране на графичния процесор. инструменти за монтаж на стена SGCC цвят черен с диаметър от 1 мм и тънък гъвкав кабел PCI-E възглавница с дължина 200 мм, показват вертикальность видео карта и по-добро управление на кабел.Удължител PCI-E 4.Благодарение на високоскоростен трансфер на графични данни до 8 gbps, осигурява ненадминат опит за игри / работа / графичен дизайн.Поддръжка на PIC-E 2. Кабел за защита от електромагнитни смущения. 3-слойная дизайн включва в себе си пластмасова втулка върха от TPE, ниво на изолация от полиетилен и медна жица, осигуряване на стабилен сигнал на пълна скорост за намаляване на смущения и намаляване на производителността.Здрав адаптер за свързване на графичния процесор.Този удължител PCI-E оборудван с висококачествени точките на запояване и позлатени контакти, които осигуряват надеждна връзка, стабилна проводимост и дълъг експлоатационен живот.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини