• New
NUOBESTY Boards Дъска за десктоп бележки Магнитна Портативна за Черната дъска Мини-Бяла Дъска За Училище на Двустранните Домашни Записи Офис Дъска за бележки Стираемая Б?

NUOBESTY Boards Дъска за десктоп бележки Магнитна Портативна за Черната дъска Мини-Бяла Дъска За Училище на Двустранните

Оценка на продукта:
BGN 11.33

Сума
В магазина

Стираемая дъска за рисуване : също така може да се използва като табла за съобщенияДъски за домашна кухня : Дайте възможност на децата идеалното място за творческа изява.Дъска за бележки подходяща за офис, дизайн, семейство, учене и т., Магнитна дъска : идеален за рисуване и писане, изучаване на творчеството на деца, училищна степен, подарък за празника и т. на обявата : образователен инструмент, за да получите по-голям опит на обучение за вашите деца.Забавен и интерактивен за цялото семейство.Стираемая дъска за рисуване : също така може да се използва като табла за съобщения.Дъски за домашна кухня : Дайте възможност на децата идеалното място за творческа изява.Дъска за бележки подходяща за офис, дизайн, семейство, учене и т., Магнитна дъска : идеален за рисуване и писане, изучаване на творчеството на деца, училищна степен, подарък за празника и т. на обявата : образователен инструмент, за да получите по-голям опит на обучение за вашите деца.Забавен и интерактивен за цялото семейство.Осъществяване на списък 1 х Магнитна дъска за съобщения Характеристики - Размер : прибл. магнитна дъска за писане с размер 25x25x2 виж - Материал : стираемая дъска за рисуване от метал и пластмаса. - Цвят : на Бели Дъски за домашна кухня. - Подходящ за офис, дизайн, семейство, учене и т., Магнитна дъска за сухо изтриване. - Също така може да се използва като магнитни дъски за съобщения. - Образователен инструмент, за да получите по-голям опит на обучение за вашите деца.Забавна и интерактивна бяла дъска за бележки за цялото семейство. - Идеален за рисуване и писане, изучаване на творчеството на детето, училище, клас, подарък за празника и т. Бяла кърпа за изсушаване на борда. - Дайте възможност на децата идеалното място за творческа изява на магнитна дъска.Описаниетоваров Магнитна дъска за писане Този образователен инструмент магнитна дъска за писане предлага интересен начин да започне обучение на писмото с упражнения за писане и рисуване без тях.Дъски за домашни ястия Това дава възможност на децата да персонализирате и зарисовывать работа, но вие можете стъпка по стъпка да ги научи да пише името си.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини