• New
JNIAP Автор Косметичка Редактор на новини Писател Подарък Косметичка За писане Напишете Преразгледа Паническо редактиране на Чанта с ципове Подарък на Журналиста Р?

JNIAP Автор Косметичка Редактор на новини Писател Подарък Косметичка За писане Напишете Преразгледа Паническо редактиране

Оценка на продукта:
BGN 7.94

Сума
В магазина

❤Холщовая водоустойчива чанта с цип ❤На тази холщовой чантата са гравирани с цитати "чай, пиши, пересматривай, паникуй, редактируй, яж кафе"Това е подарък за някой, който обича да пише. ❤Многофункционален калъф❤Калъф може да се използва не само като косметичку, но и като организатор за електронни аксесоари, чанта за писалки и друга дреболия за съхранение при пътуване или у дома.В същото време, всички неща са организирани и подредени, така че да не се налага непрекъснато да търси всички. ❤Материал❤Елегантна чанта е направена от платно, тя е водоустойчив, която е здрава и трайна.здрава светкавица ще предотврати загуба на вашите козметични средства от чанти. ❤Размер и място за съхранение на❤7.Размерът е подходящ за козметични продукти и офис консумативи.Чанта е достатъчно голяма, за да побере вашия ежедневен грим, а също така в него може да сложите украса, средство за дамска хигиена, етерични масла, free toiletries, мобилен телефон и други малки предмети. ❤Лека ❤ Чанта лесно да носите навсякъде с вас, тъй като тя е преносима и лека, тя е много подходяща за разходки или пътувания. ❤Холщовая водоустойчива чанта с цип ❤На тази холщовой чантата са гравирани с цитати "чай, пиши, пересматривай, паникуй, редактируй, яж кафе".Това е подарък за някой, който обича да пише. ❤Многофункционален калъф❤Калъф може да се използва не само като косметичку, но и като организатор за електронни аксесоари, чанта за писалки и друга дреболия за съхранение при пътуване или у дома.В същото време, всички неща са организирани и подредени, така че да не се налага непрекъснато да търси всички. ❤Материал❤Елегантна чанта е направена от платно, тя е водоустойчив, която е здрава и трайна.здрава светкавица ще предотврати загуба на вашите козметични средства от чанти. ❤Размер и място за съхранение на❤7.Размерът е подходящ за козметични продукти и офис консумативи.Чанта е достатъчно голяма, за да побере вашия ежедневен грим, а също така в него може да сложите украса, средство за дамска хигиена, етерични масла, free toiletries, мобилен телефон и други малки предмети.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини