• New
Маникюр, определени DLOETT от Неръждаема Стомана, Професионален Комплект за рязане на ноктите, Инструменти за педикюр, Ноктопластика за грижа за пръстите на краката (?

Маникюр, определени DLOETT от Неръждаема Стомана, Професионален Комплект за рязане на ноктите, Инструменти за педикюр, Ноктопластика

Оценка на продукта:
BGN 165.22

Сума
В магазина

Професионални продукти за грижа за ноктите, които са по-достъпни, отколкото купуват от тях поотделноЛесен за носене, подходящи за различни места.Изработен е от материал от неръждаема стомана, твърда и лесно се повреждат.Подходящ по размер и приятен на допир за отпускане и получаване на удоволствие.Лесно вживляется в ноктите и бързо отрязва дебели нокти на краката.Професионални продукти за грижа за ноктите, които са по-достъпни, отколкото купуват от тях поотделно.Лесен за носене, подходящи за различни места.Изработен е от материал от неръждаема стомана, твърда и лесно се повреждат.Подходящ по размер и приятен на допир за отпускане и получаване на удоволствие.Лесно вживляется в ноктите и бързо отрязва дебели нокти на краката.Материал : Неръждаема стальтип на продукта : Машинка за стрижки1 * Комплект за стрижки1 нокти. Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, яркост / контраст на монитора и т. може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока. Измерете стоки на ръка, той може да се различава с 1-3 см, вашето разбиране ще бъде високо оценена.Цветовете могат да се различават от монитор на монитор, моля, обърнете се към самия продукт.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини