• New
Стойка за бижута WDBBY, Нито за Уши, Халки, Колиета, Витрина за Бижута, Стелажи за съхранение, Подаръци за приятелки (Цвят: Розов, Размер: One Size)

Стойка за бижута WDBBY, Нито за Уши, Халки, Колиета, Витрина за Бижута, Стелажи за съхранение, Подаръци за приятелки (Цвят:

Оценка на продукта:
BGN 271.83

Сума
В магазина

Голям капацитет и функционалност, в голям капацитет могат да се съхраняват различни нещаСлед много огледи и многократни обсъждания ние напълно се срещне с вас.Няколко форми + няколко размера, като всеки размер е различен. Строго подбрани материали, реалистични форми и детайли на място. Гладко усещане без чеп, гаранция за качество, бъдете сигурни в употреба.Голям капацитет и функционалност, в голям капацитет могат да се съхраняват различни неща.След много огледи и многократни обсъждания ние напълно се срещне с вас.Няколко форми + няколко размера, като всеки размер е различен. Строго подбрани материали, реалистични форми и детайли на място. Гладко усещане без чеп, гаранция за качество, бъдете сигурни, use.Name : поставка за показване на бижута изделийосновной стил : стилът на принцеси за момичета Състав материал : пластмаса, памук и лен Размер : един размер, съдържание на Пакета : 1 * поставка за показване, 5 бр. Само горе на съдържанието на пратката, с изключение на други стоки. Бележки : Различно осветление и дисплеи може да доведе до това, че цветовете на стоките за изображения ще се различават малко от реалните стоки.Толеранс на измерване е +/- 1- 3 вижте, Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини