• New
Голяма кутия за обяд AcrossSea - 1500 мл - 3 отделения - Кутия за bento за деца и възрастни - В комплект лъжица и вилица - Херметични контейнери за обяд от безопасни за хранителн?

Голяма кутия за обяд AcrossSea - 1500 мл - 3 отделения - Кутия за bento за деца и възрастни - В комплект лъжица

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Основната сграда на обяд-бокс прозрачен, така че може да се прави разлика коя храна е вътре, спестяване на времеПо-голям капацитет за 1500 мл / 52,7 унция, побира много продукти, много подходящ за готвене.Минималистичен дизайн с три цветови варианта : светло синьо, розово и бежово.Безопасен за храните полипропилен, не съдържа бисфенол А, нетоксичен, без мирис, можете да бъдете сигурни за употреба. ?【ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ, 3 ОТДЕЛЕНИЯ 】 обяд-бокс Across Sea с капацитет 1500 мл са много подходящи за задоволяване на хранителните нужди и за съхранение на продукти.Три отделения са подходящи за разделяне на продукти, зеленчуци и плодове, удобно за съхранение на багаж за децата, на ежедневна употреба от деца. ?【Преносим И удобен за переноске】 в Размер на 9,25x6,7x2,75 инча го прави лесно преносим, лесен за носене и тя се поставя в повечето дамски чанти.Това е перфектният избор за заетите офис служители или пътници, нека направим време за море, за да опитате, вкусни ястия. ?【МОЖЕ да се използва в микровълнова фурна И съдомиялна машина】 Обяд-бокс Across Sea bento е изработена от висококачествени материали, които не съдържат BPA.Може да се използва в микровълнова печка (отстранявайте капака при повторно нагряване, 2-4 минути при температура 248℉); Може да се замразява (≧-4℉); Може да се мие в съдомиялна машина.Отличен за детски обяд кутии, бэнто кутии за микровълнова фурна и многократно бэнто кутии. ?【ЗАПЕЧАТАНИ КУТИЯ за БЭНТО】 Нашите кутии за бэнто оборудвани четырехсторонней насипни тока и вграден силиконов о-пръстен, който притежава добра воздухонепроницаемостью и гарантира, че храната и сос не прольются. ?【ГАРАНЦИЯ Across Sea】Across Sea винаги се стреми да предостави най-икономичен и уникален дизайн на набор от bento box, за да разнообразите всеки обяд и да се насладите на всеки щастлив момент.Въпреки това, ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас по електронната поща, и Across Sea организира рекламации за замяна или възстановяване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Забавни Призраци на Мъжката Вратовръзка-Пеперуда Предварително Навързани Регулируема Папийонка за Официални Облекла Смокинг Сватба

BGN 37.87

PolyesterПроизведено в САЩ или са внесени.Материал : Това носи вратовръзка от полиестер класически стил, мек

Новини