• New
Прес-Дозатори за зърно NIZAME Голям Контейнер за съхранение на ориз Плъзгащ Тип с Овална форма с кръгла дъно на бутоните Подсилени Домакинство (Цвят: зелен)

Прес-Дозатори за зърно NIZAME Голям Контейнер за съхранение на ориз Плъзгащ Тип с Овална форма с кръгла дъно на бутоните Подсилени

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

✼Контейнери за зърно са изработени от висококачествен хранителен материал, с видими прозорец, практични и удобни ✼Опаковка на зърно е с овална форма, едно натискане на бутона, определен брой ориз, Дизайн с голям горния отвор, лесно качване на ориз. ✼Първото записване - всяка просо свежо.Не е необходимо всеки път да отваряте капака, за да поеме зърното, като се избягва повтарящо се излагане и контакт с въздуха, което го прави още по-полезен. ✼ Опаковка зърно компактен размер, който можете да поставите в килера, масата, на масата или на гардероба, лесни за употреба, съдържанието на чисти и спретнати. ✼Контейнери за хранителни продукти, лесни за почистване, покрива се прибира, за да се осигури по-добър достъп до вътрешната част.Покончите с разстройство в кутии с люспи, освободете място в килера. Разделиха контейнери насърчаване на здравословен начин на живот. Чудесно за тези, които следят за проблеми или тегло, а също и за контрол на лека закуска - най-добрият подарък.Ако обичате да се организират, това е идеален подарък за вас и вашия приятел.★Характеристики : 1. Натиснете, за да се разпредели рис2.Прозрачна и видима 3.Лесно перемещаемо4.Предпочитан материал5.Доловимото докосване, без усилие се разпределя ориз ★ Описание на продукта-Име на продукта : диспенсер за зърно -Материал : hipscapity : 10 литра-Цвят : зелен, бял ★ Предпоставка включва 1 * опаковане кутия ★ Бележки Моля, имайте предвид малката разлика в цвета, причинени от светлината на снимане, и отклонения в 1-3 см от ръчно измерване, и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.Ако вие чувствате някакви неудобства по някаква причина, моля не се колебайте да споделите с нас и ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Ние искрено се отнасяме към всеки клиент и ви предлагаме продукти с най-високо качество и най-доброто обслужване.★ Приятно пазаруване!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини