• New
Скоба за чорапи FSYSM Мултифункционален От Алуминиева Сплав, Чорапи, Бельо, Закачалка за Сутиен, Домакински Сушилня (Цвят: златен размер: 36 * 36 см)

Скоба за чорапи FSYSM Мултифункционален От Алуминиева Сплав, Чорапи, Бельо, Закачалка за Сутиен, Домакински Сушилня (Цвят: златен

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

1 Подходящ за захващане на чорапи, бельо и т. Сгъваема конструкция за съхранение. За стойка за чорапи не заема твърде много място. Здрав завъртане на куката. Практична кука, здрав и стабилен. Подходящ за захващане на чорапи, бельо и т. Сгъваема конструкция за съхранение. Направете така, че поставка за чорапи не заема твърде много място. Здрав завъртане на куката. Практична кука, здрав и стабилен.Спецификацияматериал : алуминиева сплавцвет : розово злато, златно, червено, Размер : 36*36 смупаковка в комплекта : поставка * 1 (без оглед на демонстрации на други аксесоари за снимките.) Забележка : Допуска се отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Поради различните екрани на компютри и настройки на дисплея реалните цветове могат да се различават леко от изображения.Благодарим ви за разбирането!Възможни са отклонения на 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини