• New
Двуслойни Водосточни Багажник За Съдове KUYT От Неръждаема Стомана, Кухненски Рафтове За Съхранение на Съдове 43.5 * 27.5 * 43.5 См.

Двуслойни Водосточни Багажник За Съдове KUYT От Неръждаема Стомана, Кухненски Рафтове За Съхранение на Съдове 43.5 * 27.5 *

Оценка на продукта:
BGN 37.35

Сума
В магазина

Тази поставка за съдове изработена от металТой не е податлив на корозия, лек е и е здрава, а също и притежава висока нагрузочной способност.Можете да поставите купи, чинии, пръчки, дъски за рязане, кухненски ножове и т. Пълномаслено хранилище за богати аксесоари ще стане добър помощник в кухнята. Пластмасова тава за вода Предотвратява попадането на капки вода върху плота на масата, за улесняване на лимфата и предотвратяване попадането на влага в кухнята.Съвети : В този продукт се продава само поставки за съдове за готвене, както и прибори за снимките - това е реквизит за снимките.Пряк доставчик, цената е разумна, можете да бъдете сигурни за закупуване, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти.Тази поставка за съдове изработена от метал.Той не е податлив на корозия, лек е и е здрава, а също и притежава висока нагрузочной способност.Можете да поставите купи, чинии, пръчки, дъски за рязане, кухненски ножове и т. Пълномаслено хранилище за богати аксесоари ще стане добър помощник в кухнята. Пластмасова тава за вода Предотвратява попадането на капки вода върху плота на масата, за улесняване на лимфата и предотвратяване попадането на влага в кухнята.Съвети : В този продукт се продава само поставки за съдове за готвене, както и прибори за снимките - това е реквизит за снимките.Пряк доставчик, цената е разумна, можете да бъдете сигурни за закупуване, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с клиента Service.Name : Поставка за прибори Артикул : Mtt-4Материал : Стил : Лесен и модерен Популярни елементи : Селска стильтип съхранение : Купа, чиния и т. Начин на монтаж : без перфорация Приложими хора : обществен Размер : Виж подробни размери на втората фигура Забележка : поради разлика в светлина и ъгъл на снимане продукт може да има хроматични аберации.Ръчно измерване размери може да има грешка ±1 виж.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини