• New
Прожекционен екран CLGZS Преносим Киноэкран Преносим Проектор Киноэкран Домакински Светостойкий прожекционен екран (Размер: 84 инча)

Прожекционен екран CLGZS Преносим Киноэкран Преносим Проектор Киноэкран Домакински Светостойкий прожекционен екран (Размер: 84

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

1、 Лесна за съхранение : Киноэкран е една компактна, лека и сгъваема конструкцияА още може да се сгъва на екрана малък размер и да го сложи в една раница или куфар. 2、 Широко приложение : Киноэкран идеален за филми в дома на киното, на образование, участия в конферентна зала, публични прожекциите на филми на открито и т. 3、 Естествени тъкани : Киноэкран е изработен от устойчиви към образуването на бръчки и добре неабсорбиращи материали, включително от естествена полиестерен плат, а прожекционен екран дебел и лъскав, и той не сминается в сгънат вид. 4、 Лесна инсталация : Прожекционен екран може лесно да закачите на стената или база с помощта на куки, въжета, скоби, пирони или двустранна лента. 5、 Практичност при употреба : Прожекционен екран се различава отчетливо качество, който е подходящ за видео във формат 4 K, 3 D и HDR, и осигурява зрителен ъгъл от 180 градуса. 1、 Лесна за съхранение : Киноэкран е една компактна, лека и сгъваема конструкция.А още може да се сгъва на екрана малък размер и да го сложи в една раница или куфар. 2、 Широко приложение : Киноэкран идеален за филми в дома на киното, на образование, участия в конферентна зала, публични прожекциите на филми на открито и т. 3、 Естествени тъкани : Киноэкран е изработен от устойчиви към образуването на бръчки и добре неабсорбиращи материали, включително от естествена полиестерен плат, а прожекционен екран дебел и лъскав, и той не сминается в сгънат вид. 4、 Лесна инсталация : Прожекционен екран може лесно да закачите на стената или база с помощта на куки, въжета, скоби, пирони или двустранна лента. 5、 Практичност при употреба : Прожекционен екран се различава отчетливо качество, който е подходящ за видео във формат 4 K, 3 D и HDR, и осигурява зрителен ъгъл от 180 градуса.Основни моменти : 1、 Лесна за съхранение : Киноэкран е една компактна, лека и сгъваема конструкция.А още може да се сгъва на екрана малък размер и да го сложи в една раница или куфар.2、 Широко приложение : Киноэкран е идеален за гледане на филми в дома на киното, образователни програми, участия в конферентна зала, публични прожекциите на филми на открито и т. 3 、 Естествени тъкани : Киноэкран е изработен от устойчиви към образуването на бръчки и добре неабсорбиращи материали, включително от естествена полиестерен плат, а прожекционен екран дебел и по-лъскав и не се колебае в сгънат вид.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини