• New
ASMFUOY Kawaii Куче Меки Играчки за малки Кученца, Играчки за облекчаване на стреса, отдушник, Украса, Награда за Деца, Подарък (Кафяв)

ASMFUOY Kawaii Куче Меки Играчки за малки Кученца, Играчки за облекчаване на стреса, отдушник, Украса, Награда за Деца, Подарък

Оценка на продукта:
BGN 4.53

Сума
В магазина

?Многофункционален-той може да се освободите от стреса и тревожността, да помогне на деца с аутизъм или синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност, да се подобри кръвообращението на ръцете, а също може да се използва за подаръци за рожден ден, украса за партита, Коледа, Хелоуин, празнични аксесоари, детски кухненски играчки, играчки за деца от най-ранна възраст и т ?Материал-Нашите сладки играчки puppy squishies изработени от каучук материали.Това е сигурно, нетоксичная, супер мека текстура и приятен външен вид.Той е много подходящ за възрастни и деца от всички възрасти. ? Хубав подарък-Идеалният подарък за рожден Ден, празник, Коледа, Хелоуин, Ден за защита на децата, Нова година, свети Валентин, Великден, Ден на майката, Ден на бащата, годишнина, готини награди и т. са Лесни за носене.Можете да го използвате навсякъде - в колата, самолета, ресторант, къмпинг, училище, в офиса. ?Soft Сладко и декомпресия - Облекчаване на стреса, играят, веселят се и ви позволяват да се концентрирате и дълбоко се мисли.Ще Получите емоционална разрядку и излейте навън.Подходящ за всички видове хора, офис декомпресия, облекчаване на стреса, може да се използва за игри и т. ?Най-доброто обслужване-играчка Kawaii drown dog Squishi за деца, юноши и възрастни.Той също така е подходящ за колекционери, декорация и подаръци.Моля, уведомете ни, ако срещнете някакви проблеми, и от нашата услуга за поддръжка на клиенти ще ви помогне в рамките на 24 часа.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини