• New
Първоначалното Завъртане на Притежателя на макари с нажежаема жичка Creality, актуализиран Скоба нажежаема жичка за 3D-принтер Emilov-3/На 3 V2/На 3 Pro/CR-6 SE/CR-6 Max/На 3 Max/На 3 Max Не?

Първоначалното Завъртане на Притежателя на макари с нажежаема жичка Creality, актуализиран Скоба нажежаема жичка за 3D-принтер

Оценка на продукта:
BGN 9.99

Сума
В магазина

【Гаранция за качество】 100% оригинален притежателя сонда за 3 D-принтер Creality е изработена от материал с висока якост на КОРЕМА и на КОМПЮТЪР, който е траен и изисканДеликатен външен вид на процеса на смилане на повърхността прави принтер елегантен. 【Въртящ се държач сонда】Притежателя сонда може да се завърта на 90 ° за една песен, благодарение на което конец спиралите по-добре да лежи на бюрото си. 【Широко приложение】Притежателя макара конци е съвместима със серии Emilov-3, CR-10, CR-6 SE, CR-6 Max и други 3 D принтери с подходяща рамка от алуминиев профил.Дължина на пръчката, носещи е 9 см / 3,54 инча, което отговаря за зъби спиралите на 3 D принтера с тегло 1 кг / 2,2 кг. 【Лесна инсталация с помощта на улавяне】Куха част с вградена шприцови и защелкивающимся изземване осигурява дълголетие на притежателя на сонда.Лесен за инсталиране и подмяна. 【Официален магазин Creality 3 D】 Ние предлагаме професионална послепродажную подкрепа.Моля, свържете се с нас на (продавача), през "задайте въпрос", намерете ни директно, така че нашата услуга за поддръжка на клиенти ще ви отговори в рамките на 24 часа, независимо от въпроса. 【Гаранция за качество】 100% оригинален притежателя сонда за 3 D-принтер Creality е изработена от материал с висока якост на КОРЕМА и на КОМПЮТЪР, който е траен и изискан.Деликатен външен вид на процеса на смилане на повърхността прави принтер елегантен. 【Въртящ се държач сонда】Притежателя сонда може да се завърта на 90 ° за една песен, благодарение на което конец спиралите по-добре да лежи на бюрото си. 【Широко приложение】Притежателя макара конци е съвместима със серии Emilov-3, CR-10, CR-6 SE, CR-6 Max и други 3 D принтери с подходяща рамка от алуминиев профил.Дължина на пръчката, носещи е 9 см / 3,54 инча, което отговаря за зъби спиралите на 3 D принтера с тегло 1 кг / 2,2 кг. 【Лесна инсталация с помощта на улавяне】Куха част с вградена шприцови и защелкивающимся изземване осигурява дълголетие на притежателя на сонда.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини