• New
Стоки за Бродерия, Луксозен Дървен Набор от Пособия за рисуване с Вграден Мольбертом, за юноши, Възрастни Начинаещи Художници Маслената Пастел, Цветни Моливи, Аква?

Стоки за Бродерия, Луксозен Дървен Набор от Пособия за рисуване с Вграден Мольбертом, за юноши, Възрастни

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

【Дизайн настолен мольберта】 Комплект за рисуване е оборудван с дървена мольбертом, който ви позволява да затегнете платно под идеален ъгъл и по всяко време да използват за colorization и артистични стенописиТози удобен в переноске комплект за рисуване ще се превърне в идеален подарък за деца, ученици, артисти или любители на живописта. 【Премия и нетоксичен】 Всеки молив, бои и пастели в този комплект за рисуване не съдържат никакви токсични химикали.Дървени art калъф включва в себе си всички материали за рисуване, които стимулират въображението.Прекрасни инструменти за боядисване и дизайн внимателно изложени в дървена кутия.Можете да отворите кутията и веднага преминете към художественото творчество.Продемонстрируй своя талант за рисуване!. 【Широко приложение и удобство за носене】 В този универсален комплект за рисуване събрани боя наситени цветове и артистични аксесоари.Дървена кутия с два подвижни чекмеджета за лесно съхранение бояджийски материали.Той внимателно поставен, изглежда много удобна и се предлага в здрава дървена кутия калъф с дръжки, така че можете просто да го вземе и да отиде навсякъде. 【Основите на начинаещ художник】 1 Дървен статив, 12 моливи за рисуване, 12 акварельных пудр, 8 акрилни бои, 28 цветни моливи, 8 маслени пастелей, 1 палитра, 1 острилка, 2 албума за плътност 50 страници.Този набор от бои отговаря на всички нужди на художника. 【Къде отиват мечтите】 Ние се надяваме, че този комплект за рисуване може да се превърне в ветроходство лодка, която ще ви всички хора, които обичат да рисуват, идеална страна на техните мечти.Нека отворим една дървена кутия и украсяват този монотонен свят!. Игрален комплект от 85 елементи включва в себе си художествена, за да проверите за възрастни, с помощта на които можете лесно да художествени принадлежност на своето произведение на изкуството.Този комплект за рисуване - най-добрият комплект за демонстрация на някой невероятен талант за рисуване, и той ще им помогне да създават своите шедьоври и усъвършенствате своите артистични таланти!Лесна употреба В този пакет има луксозен комплект за рисуване с чекмедже.

Основни свойства

Избор на купувачи

Кутия за Пръстени, Подарък Кутия С Надпис, Творческа Предложение За Съхранение на Двойки, Дървена Сватба Почистване и Организаторите,

BGN 25.35

100% ДървоТип продукт : Опаковки за бижута под леглото Мрежест Рафтове за обувки Сгъваема Кошница за съхр�

Новини