• New
YesLady 3D Сам Магнитна Пръчка Многофункционален Магнит за Магическо Котешки Очи с UV-Гел-Лак За нокти Инструменти 6 бр.

YesLady 3D Сам Магнитна Пръчка Многофункционален Магнит за Магическо Котешки Очи с UV-Гел-Лак За нокти Инструменти 6 бр.

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Силна магнитна пръчка се използва за създаването на фигурата на дизайна "котешко око", тя трябва да се използва с полиролью "Котешко око"Подходяща за професионален салон и домашна употреба. различните стилове могат да създадете различни ефекти и разни положение също може да доведе до различни ефекти.ИЗПОЛЗВАНЕТО на НАКРАЙНИЦИ - Моля, задръжте магнита възможно най-близо до ногтю, тогава ще можете скоро да се постигне най-добрия ефект.Малък и лек, удобен за переноске, това е чудесен подарък за вашия приятел, който обича нийл-арт. Параметри : Количество : 6 бр Цвят : както е показано на фигура пакет включва : 6 бр. магнитна пръчка с кошачьим око Функция : Лесно се нанася.Използвайте с гел-лак за нокти Cat Eye или лак за нокти Cat Eye.Може лесно да се получи ефект на котешки очи.Как да използвате, за да създадете ефект : 1. Първо нанесете базово масло и отвердите 2. Нанесете дебел слой гел-лак за нокти "котешко око", работете бързо, лака изсъхва бързо, така че трябва колкото се може по-скоро да магнитна пръчка върху влажен лак. Поставете пръст под магнитна плоча на 20 секунди или равен дръжка приятен модел. Нанесете най-горния слой и вылечите му. Моля, приложете магнит за ногтю, колкото по-близо, толкова по-добре, но не докосвайте срезу 2. Той е подходящ за професионални салон, студио или домашна употреба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини