• New
Маникюр, определени SOPOLISE – 4 бр. Ножица за нокти на ръцете и краката от Въглеродна стомана и нокторезачки с Наклонен Ръб, Инструмент За Премахване на ушна кал и Коже?

Маникюр, определени SOPOLISE – 4 бр. Ножица за нокти на ръцете и краката от Въглеродна стомана и нокторезачки с Наклонен

Оценка на продукта:
BGN 7.46

Сума
В магазина

【Комплект за рязане на ноктите】В комплект за рязане на ноктите са включени големи и малки нокторезачкиКомплектът включва три често използвани маникюрных инструмент : голяма ножица за нокти на пръстите на краката, малки ножица за нокти на пръстите на ръцете и нокторезачки със скосени ръбове, както и средство за премахване на ушна кал и четка за почистване. 【Здрави грижа】 Инструменти за изрязване на ноктите е най-добре да използвате свои собствени уникални инструменти за грижа за ноктите, тъй като използването на отделни инструменти за маникюр пръстите на ръцете и краката може да помогне за избягване на риск от гъбична инфекция. 【Лесен за използване нескользящая дръжка дизайн】 е Изработен от висококачествена въглеродна стомана, дръжката е ергономична и удобна форма, я лесно отвалить.Много лесно да отрежете твърди и дебели нокти, лесно да заснемат и да се намали умората, за да ви осигури релаксиращ и приятен опит. 【Е лесно за носене и съхраняване на】 е Изработена от висококачествени кожени калъфи, красиви, леки, трайни, лесни за съхранение и переноске, не само экономящих място, но и е много подходяща за пътуване и ежедневие!. 【Покупка без риск】 Ние предлагаме комплекти за маникюр и педикюр на най-високо качество.Всички наши продукти осигуряват 100% гаранция за удовлетвореност и 100% възстановяване, без никакви проблеми с качеството.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Купувайте без риск!.В нашият комплект клещи за нокти включва ножица за нокти на ръцете, ножица за нокти на краката, нокторезачки с крив нож и ушна паста.Висококачествени материали от въглеродна стомана, прави го по-атрактивен и дълготраен.Модерна кожена чанта премиум-клас: тази елегантна кожена чанта, удобна за съхраняване и переноске и е добър избор за дома, пътувания и подаръци.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини