• New
Led черна светлинна лента PIZHLO 60 W, Прожектор Blacklight на 60 светодиоди, с превключвател, приставка адаптер и 5-футовым кабел, Светва 32x32 фута, за парти, на Сценичното осветл?

Led черна светлинна лента PIZHLO 60 W, Прожектор Blacklight на 60 светодиоди, с превключвател, приставка адаптер и 5-футовым

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

【Мощен черен лампа с мощност 60 Вата】 Този мощен черен лампа с мощност 60 Вата е с висока яркост, оборудван с 60 висококачествени led топки (срок на експлоатация до 50 000 часа)Той предвижда широк ъгъл на лъча на 120 градуса и може да се отразят размер 32x32 фута. 【Подобряване на качеството на】Корпус изработен от лят алуминий материал, който притежава отлична излъчвателна, така че можете да го използвате с доверие.Висококачествено закалено стъкло с по-висока светопроницаемостью се използва за създаване на по-чист черен цвят на светлинния ефект. 【Лесна употреба】 Този черен лампа е оборудван с регулируема на 360 градуса дръжка от двете страни и кабел за захранване 59 см / 1.5 м, така че можете да регулирате диапазон на излъчване на светлина на панела и позиция по своему.Собствени контакти и ключове, щепсела и да играе.Освен това, ние ви предлагаме 4 винта и 4 расширительные на тръбата, които ще помогнат по-добре да затегнете светлинна лента на пода или стената. 【Сигурен и надежден】 Дължина на вълната : 385-400 нм, безвреден за очите и тялото.Така че можете спокойно да го използвате за colorization на тялото, партита или други дейности.Освен това, това няма да навреди на растения или домашни любимци. 【Широко се използва】 Този прожектор blacklight е много подходящ за датирането на тялото, флуоресцентни плакати и показване на картини.Това предложение е за украса на стаята, светещи партита по повод рождения ден, на сценичното осветление, Хелоуин, коледа, събития и изяви на групата.В нашата серия Black Light се използва secure blacklight за взаимодействие с флуоресцентными вещества.Приятни сцени засилват приятна и прекрасна атмосфера партита.Нашата серия лампи за подгряване на свещите съчетава в себе си сигурност и персонализация.Насладете се на аромата на пълноценно и без риск от пожар.Създаване на уютна атмосфера.Мощност : 60 Вата. Размер на продукта : 17,2 х 2,35 х 2.Нето тегло : 1 кг / 2,2 кг. Работно напрежение : AC 85-265 Век Дължина на вълната : 385-400 нм.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини