• New
JEONSWOD 20 см, Детска Закачалка с Перли Модерни Закачалки за Кучета за Дрехи с Лък и Пеперуда Детски Перлени Пластмасови Закачалки за домашни Любимци (Цвят: A)

JEONSWOD 20 см, Детска Закачалка с Перли Модерни Закачалки за Кучета за Дрехи с Лък и Пеперуда Детски Перлени Пластмасови

Оценка на продукта:
BGN 86.49

Сума
В магазина

Прост, красив дизайн с двойно плетене на една кукаЗдрав и не выцветающий.Спестява място и е удобна за съхраняване.Приложими сценарии : бюра, библиотеки, звукозаписно студио, стени, шкафове и т. запазване на място : Създава допълнително вертикално пространство за окачване в шкафове, ви позволява да съхранявате повече дрехи.Прост, красив дизайн с двойно плетене на една кука.Здрав и не выцветающий.Спестява място и е удобна за съхраняване.Приложими сценарии : бюра, библиотеки, звукозаписно студио, стени, шкафове и т. запазване на място : Създава допълнително вертикално пространство за окачване в шкафове, ви позволява да съхранявате повече дрехи.Обработка на повърхността : пръски боя Размер : както е показано на фигура се Използва за : маси, библиотеки, звукозаписни студия, стени, шкафове и т. Пакетът включва : 1 Описание : 1. Прост, красив дизайн с двойно крючком2. Здрав и не выцветающий3. Спестяване на пространство и лесен хранения4. Приложими сценарии : бюра, библиотеки, звукозаписно студио, стени, шкафове и т., Спестяване на пространство : Създава допълнително вертикално пространство за окачване в шкафове, ви позволява да съхранявате повече дрехи.Забележки : Тъй като се използва метод за ръчно измерване, стойност на размера на малко се отклонява от описания е Изработена от материал за продължителна употреба.Много лесно се прибира, когато е необходимо, за да се движат на въжето обратно в калъф за лесно съхранение.Се използва за закачане на мокри бански костюми, детски дрехи, деликатни неща, които не могат да се сушат в колата.Отлично допълнение към всеки дом, хотел, помещение за пране на закрито и на открито.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини