• New
SUPWEE Набор от Неонови Светлоотразителни гелевых плочки за дизайна на нокти - 12 Цвята, Отразяваща гел-лак за нокти с Тънка четка за рисуване на нокти, Дизайн на нокти, ?

SUPWEE Набор от Неонови Светлоотразителни гелевых плочки за дизайна на нокти - 12 Цвята, Отразяваща гел-лак

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

?【SUPWEE SUMMER НОКТИ COLLECTION】 Набор от неонови светлоотразителни гелевых притурки съдържа 12 различни ярки летни цветове, които ще ви пъстра живота си ноктитеНеонови цветове ще задоволят желанието си за радужному дизайн на ноктите, нека да се насладите на вашата лятна течение на времето. ?【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН дизайн нокти с ръце】 Supwee Светлоотразителни маникюр Живопис Gel могат сами да създават дизайн на ноктите, като подложка, модел, гел-лак или други видове нийл арт.В няколко цвята ще отговорят на вашите нужди в създаването на нийл арт. ?【ПОПУЛЯРНИЯТ ЦВЯТ ПРЕЗ 2022 г.】 Неоновите отразяваща арт-гел очна линия е много популярен, а четката тънка и остра, за изготвяне на всякакви модели.какво имаш това трябва да бъде.Това е идеален подарък за всякакви празници, като Коледа, Свети Валентин, ден на майката. ?【ТОПЛИ СЪВЕТИ】Ако искате да постигнете ефекта на отражение, трябва да остане при силна светлина и включва светкавицата при снимане.За нанасяне на гел-лак Supwee liner четки изисква UV/led лампа.Поради осветление и настройки на екрана цвят може леко да се различават от изображението.Ако сте нов, моля, следвайте инструкциите за потребителя. ?【Най-доброто обслужване】 Supwee се стреми да предостави на клиентите най-доброто обслужване и най-високо качество, при каквито и да е проблеми с набор от гел-лакове liner четки свържете се директно към търговеца, ние ще направим всичко възможно, за да ги решат.Благодарим ви, че избрахте Supwee, нека насладимся вашите покупки.Обем : 7 ml (0,24 течни унции). Втвърдяване : UV /led лампа. Ефект, който отразява.Опаковка : гел-лак с светоотражающей подплата 12 * 7 мл. Характеристики : Полезен материал, лесно се нанася, траен, с ниско миризма.Моля, включване на светлина при снимане, за да се създаде ефект на отражение.Преди провеждане на теста да се избягва контакт с кожата, който причинява алергии.Моля, почистване на гел около ноктите и преди отверждением!Опитайте лампа на по-ниска мощност, ако са чувствителни към топлина.

Основни свойства

Избор на купувачи

Чаша с емблемата на хищник. Подарък за Геймъри Дървена чаша. Една чаша. Персонални Дървена една чаша. Чаши за видео игри. Индивидуален

BGN 3.00

? Материал : естествено дърво дъбПоставяне на чаши, неръждаема стомана.Издател е изработена от мед ? Дърв

Новини