• New
Органайзер за шапки, Закачалки за гардероб, 10 Скоби, Органайзер за кепок, Закачалка за бейзбол кепок, скоби за съхранение на шапки, Дрехи, бельо, Чорапи или Титуляр з?

Органайзер за шапки, Закачалки за гардероб, 10 Скоби, Органайзер за кепок, Закачалка за бейзбол кепок, скоби за съхранение

Оценка на продукта:
BGN 50.32

Сума
В магазина

【Здрав】- Материал чанти за съхранение на шапки е изработен от неръждаема фланелаСкоба от неръждаема стомана, достатъчно за определяне на шапки, но той не е щипки шапка твърде силно и не оставя следи. 【Перфектен дизайн】- Прост дизайн за решаване на проблема със съхранението.Можете да го съхранявате в гардероба си, без никаква прах върху него. Органайзер за футбол потници, бейзболни шапки ще се увеличи пространството в гардероба си. Държач за шапки с 10 скоби от неръждаема стомана, вмещающими 10 кепета, мигновено се превръща вашата плат закачалка за дрехи в окачени на скоби за шапки. 【Е подходящ за всички шапки】- Хранилище за бейзбол кепок подходящ за регулируеми бейзболни шапки, ковбойской шапки, шапки хипита, шапки-кофи, шапки-хубби или други шапки.Страхотни аксесоари за шапки колекция. 【Лесна употреба】 - Можете да поставите шапка в шкаф за съхранение по всяко време.Просто дръж го на обикновена закачалка.И сигурно шапка на нея. Сгъва с леко тегло и подходящ за пътуване.Закачалка-организаторите за шапки за кабинет, 10 скоби, закачалка-органайзер за кепок, закачалка за футбол потници, бейзболни шапки, скоби за съхранение на шапки, Дрехи, бельо, чорапи или кърпи Материал : памучен смес Цвят : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 100 грама опаковка Размер : 16x12x3 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини