• New
Машинка за Кожичките, Ножица за нокти, Инструмент за маникюр и педикюр от Неръждаема Стомана, Неплъзгащи дръжка (Розово-Червен)

Машинка за Кожичките, Ножица за нокти, Инструмент за маникюр и педикюр от Неръждаема Стомана, Неплъзгащи дръжка (Розово-Червен)

Оценка на продукта:
BGN 3.77

Сума
В магазина

СУПЕРРЕЗКИЕ : Високоефективни острието на нашия машинката за кожичките осигуряват чист и точен разрез на кожичките на ноктите си всеки път, не се дърпа от неяМу нож внимателно отрежете дори мельчайшую епидермиса.Използвайте допълнителен тласкач за кожичките, за да се плъзне отвори ципа преди рязане.Най-високо КАЧЕСТВО и ПОДОБРЕНАТА ОБРАБОТКА : Стригане на кожичките са изработени от неръждаема хирургическа стомана клас.Технология на изграждане се прилага, за да се гарантира висока издръжливост и острота на нашите клещи за кожичките.УСТОЙЧИВОСТ НА КОРОЗИЯ : Висококачествени материали от неръждаема хирургическа стомана клас осигурява повишена устойчивост на ржавлению клещи за кожичките.Нашия катер за кожичките лесен за почистване!Просто избършете нож спирт за изсушаване след всяка употреба и носят на острието предпазна пластмасова капачка за съхранение.Те са изградени върху век.ВИСОКА ТОЧНОСТ : Стригане на кожичките осигуряват добра гъвкавост.Просто вдлъбнатина можете да се режат мельчайшую епидермиса и заусенец, не дърпа за тях.Портативен размер и тегло, което е идеално за носене от повечето жени.ТРАЙНО и УДОБНО ЗАХВАЩАНЕ : Стригане на кожичките осигуряват отлично сцепление за изрязване на кожичките на ноктите.Нашите стригане на кожичките ергономично проектирани така, че да е удобно да лежи в ръцете си. Нескользящие дръжки позволяват уверено маневриране този инструмент около ноктите, рязане на епидермиса, дори на много малки и фини части.Спецификация : Функции : 1. Висококачествени материали от неръждаема стомана, не е лесно ръждясва и е трайна. Нескользящая дръжка за лесно използване. и достатъчна твърдост за лесно рязане на ноктите. Също така е подходящ за почистване на мъртвата кожа, кутикула и заусениц. Портативен размер и лек, лесен за носене.Технически характеристики : Вид на продукта : Ножица за нокти, инструмент за маникюраматериал : Неръждаема стальопциональные цвят : Розово-червено, черныйразмер изделия : прибл.4 Инча Тегло на опаковката : Приблизително 74 грама съдържание на Пакета : 1 х ножици за премахване на мъртвата кожа.

Основни свойства

Features:
1. High quality stainless steel material, not easy to rust and durable.:
2. Non-slip handle for comfortable and convenient using.:
3. and hardness enough for easily cutting your nails.:
4. Also suitable for trimming dead skin, cuticle and hangnail.:
5. Portable size and lightweight, easy to carry.:
Specifications:
Item Type:
Nail Clippers Manicure Tool
Material:
Stainless Steel
Optional Colors:
Rose Red, Black
Item Size:
Approx. 12.5 * 8.5 * 1.1cm / 4.9 * 3.3 * 0.4inch
Package Weight:
Approx.74g
Package List:
1 x Dead Skin Scissor:

Избор на купувачи

Новини