• New
Cabilock 2 бр Задвижваната кабинет Кофата за Боклук, Мини-Кофата за Боклук, Мини-бунището на вратата на достъпа на Кабинета Стойка За Отпадъци Кофа за Боклук Кутия За Съ?

Cabilock 2 бр Задвижваната кабинет Кофата за Боклук, Мини-Кофата за Боклук, Мини-бунището на вратата на достъпа на Кабинета

Оценка на продукта:
BGN 20.20

Сума
В магазина

Кофата за боклук за вратите на гардероба : Мащабируем дизайн, спестяване на пространство, удобен за ползване, един добър кутия за съхранение на отпадъци, за дома, офисаМини-кофа за боклук : Ново мащабируемо кошчето за боклук, просто, но практично.Мини кошчето : Тясна конструкция не заема място.Стойка за боклук на вратата на гардероба : Изработени от висококачествена abs-материал, трайна и практична.Кофата за боклук : Плъзгащ дизайн боклуци кофи ви осигурява повече удобство.Контейнер за боклук.Пратката включва 2 x кофата за боклук, Особености - Мащабируем дизайн, спестяване на пространство, удобен за ползване, един добър кутия за съхранение на отпадъци за дома, офис контейнер за боклук. - Дизайн на кутия за боклук, осигурява повече удобство за вашия кутия за боклук. - Изработен от висококачествена abs-материал, здрав и практичен кофата за боклук. -Размер : Около 16x13x12 виж /6,29x5,1x4 дървен материал,72 см пластмасова кофа за боклук. - Ново мащабируемо кошчето за боклук, проста, но практичен багажник за боклук на вратата на гардероба. - Тясна конструкция не заема много място. - Материал : ABS + PP.Описание на продукта Мини кошчето Този боклук ще ви помогне да спестите място, чудесен продукт за вас.пластмасова кофа за боклук Е креативен кофа за боклук, произведен от траен материал, който не се поддава лесно на напрежението, е трайна употреба. мини кофа за боклук се различава мащабируема дизайн, осигурява по-голяма транспорт.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини