• New
Ipetboom Кофа За Боклук От Неръждаема Стомана Кошчето За Боклук С Панти Капак Боклук Малка Маса В Кошчето За Вашия Дом Офис Хотел

Ipetboom Кофа За Боклук От Неръждаема Стомана Кошчето За Боклук С Панти Капак Боклук Малка Маса В Кошчето За

Оценка на продукта:
BGN 36.49

Сума
В магазина

Малки парченца отпадъци като кърпи, чаени торбички, хранителни опаковки, памучни тампони, отлични за използване в кухни, офиси, бани и много други неща!Кофата за боклук е идеална за съхранение на малки парчета от отломки, като слама хартия, чай чанта, черупки от яйца и други дребни отломки, еднократната торба за боклук добре се съчетава с мусорным кофа, поддържане на отпадъци се поддържат чисти.Удобно : можете да го използвате като украса на работния плот, както и на масата за опаковане на чай от пакетчета или дъвки.Той съдържа малки парчета от отломки. пуска върху плота на масата офис плот, плот за баня, шкаф.С достатъчно капацитет, това е кофата за боклук е идеален както за кухнята, така и за баня.Използвайте го, за съхранение на хранителни отпадъци, хартиени кърпички и много други.Работи добре на козметични маси, тоалетни маси, столешницах, столешничках и масичката за кафе. малко използване на пространството.Той съдържа малки парчета от отломки. пуска върху плота на масата офис плот, плот за баня, шкаф.Характеристики - Цвят : сребрист - Материал : неръждаема стомана - Размер : 19,00 X14,00 X14,00 см - Капацитет : 1,5 л. Опаковка включва 1 бр. х десктоп кофа за боклук.

Основни свойства

Избор на купувачи

Домашна Сладост 100шт Сребърен Тон Съединител Закопчалката Топката на Веригата Ключодържател Етикет 12 сантиметра (12 САНТИМЕТРА-100ШТ)

BGN 3.33

Материал : сплав (без кадмий) Размер : Приблизително : 12 cm (4.Цвят : матов сребрист оттенък (не посеребренны�

Новини