• New
Коледни Салфетки с хартиени кърпи за ръце дизайн, Забавни Коктейлни за Еднократна употреба, Декоративни за парти, Салфетки с Елени, Звенящие Женски Салфетки за нап?

Коледни Салфетки с хартиени кърпи за ръце дизайн, Забавни Коктейлни за Еднократна употреба, Декоративни за

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Опаковка от 40 кърпички за коктейли, салфетки за напитки с размер 5 х 5 см, декоративни хартиени салфетки за партиНа тези забавни кърпички за коктейли с надпис "jingle ladies" - празнични хартиени салфетки за употреба вкъщи или на коледно парти в офиса.Кърпички за напитки с надписи - атрактивни аксесоари за коледното парти и бижута за всякакъв вид празнични партита.Почистващи кърпички улесняват почистването на коледното парти, особено ако използвате като коледни хартиени чинии и салфетки. 3-слойна салфетки - екологично чисти салфетки, отпечатани нетоксични, разтворим във вода багрила и безопасни храни с мастило, сертифицирани от FSC.Опаковка от 40 кърпички за коктейли, салфетки за напитки с размер 5 х 5 см, декоративни хартиени салфетки за парти.На тези забавни кърпички за коктейли с надпис "jingle ladies" - празнични хартиени салфетки за употреба вкъщи или на коледно парти в офиса.Кърпички за напитки с надписи - атрактивни аксесоари за коледното парти и бижута за всякакъв вид празнични партита.Почистващи кърпички улесняват почистването на коледното парти, особено ако използвате като коледни хартиени чинии и салфетки. 3-слойна салфетки - екологично чисти салфетки, отпечатани нетоксични, разтворим във вода багрила и безопасни храни с мастило, сертифицирани от FSC.Опаковка от 40 коледни салфетки с размер 5 х 5 см. Украса с елени "Jingle Ladies" - това е сладък и забавни коктейлни салфетки за коледно парти.Коледни коктейлни салфетки с оленьим интериор, отлично подходящ за домашна коледно парти или за украса на коледното парти в офиса.Тези декоративни хартиени салфетки - забавни аксесоари за партита и украса за партита.Кърпички за напитки с надписи са идеални за всякакъв вид празнични партита.Почистващи кърпички улесняват почистването на коледното парти, особено ако използвате хартиени чинии и салфетки.Забавни коледни салфетки - това е празнично и весело.Забавни салфетка за коктейл може да се превърне в чудесно начало на разговор. 3-слойна екологично безопасни кърпички.

Основни свойства

Избор на купувачи

Sewroro Силует На Хартиен Звездна Лампа Окачен На Хартиен Звезден Фенер Коледна Звезда Хартиен Фенер Декоративен Бял Пентаграмматический

BGN 5.38

Военно делоЛампион от звездна хартия : Изработен е от висококачествена хартия, ръчна изработка, фина из�

Новини