• New
Рамки за плакати Alipis, Златни Рамки, на Притежателите на Номера Таблици, Прозрачна Акрилна Титуляр за Табели, Двустранни Рамки За Снимки, Притежателят на Меню за Кар?

Рамки за плакати Alipis, Златни Рамки, на Притежателите на Номера Таблици, Прозрачна Акрилна Титуляр за Табели, Двустранни

Оценка на продукта:
BGN 9.01

Сума
В магазина

- Настолна поставка за показване на менюто : я прозрачен външен вид позволява на хората, за да видите детайли на вашата знаци отдалеч, че е много професионално и практично - Табела с номер места : Благодарение на основата на устойчиво тенис на притежателя за стикери е лесен за инсталиране и показва информация. - Вертикална поставка за номера на Сватбена маса : Можете да ги използвате в ресторанта, на изложения, в приемни, училища, сватби, панаири и по много други. - Поставка за настолни стаи : Безопасни акрилни материали премиум-клас, е достатъчно устойчиви на надраскване, може да продължи дълго време. - Притежателите на настолни карти : надеждно закотвени продукта си на място, предпазват от загуба.Гладка повърхност, приятна на допир и не травмирующая ръце. - Настолна поставка за показване на менюто : я прозрачен външен вид позволява на хората, за да видите детайли на вашата знаци отдалеч, че е много професионално и практично. - Табела с номер места : Благодарение на основата на устойчиво тенис на притежателя за стикери е лесен за инсталиране и показва информация. - Вертикална поставка за номера на Сватбена маса : Можете да ги използвате в ресторанта, на изложения, в приемни, училища, сватби, панаири и по много други. - Поставка за настолни стаи : Безопасни акрилни материали премиум-клас, е достатъчно устойчиви на надраскване, може да продължи дълго време. - Притежателите на настолни карти : надеждно закотвени продукта си на място, предпазват от загуба.Гладка повърхност, приятна на допир и не травмирующая ръце.Описание - Цвят : прозрачен Материал : акрил Размер : 15,20 X10,00 X4,00 см/ 5,97 X3,93 X1,57 В комплекта са включени 2 акрилни знак.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини