• New
Устройство за прегради на търговски врати Bolo Stick | Запирающий Стоманена врата акцент | Система на бариери на входа и изхода на вратата суинг, Оранжево, Предпазен щиф?

Устройство за прегради на търговски врати Bolo Stick | Запирающий Стоманена врата акцент | Система на бариери на входа

Оценка на продукта:
BGN 18.66

Сума
В магазина

Операцията по баррикадированию врати с една стъпка Издържа на усилия 4200 килограма. Холоднокатаная стомана 1045.Произведено в САЩ. BOLO STICK - това е дълготраен, лесно, сигурно и достъпно устройство за врати и прегради.Тя е предназначена за използване с цел защита на човешки животи, когато изолацията на помещенията е необходимо за защита от нежелани заплахи и въоръжени нарушители.Тази система входовете на полета е направена от студено валцувани стоманени марка 1045, за да се гарантира максимална здравина при нежелана проникване в помещението.Това, което прави Боло Стик е по-Добре?Одноступенчатое управление на баррикадой, лесно и трайно устройство за врати и прегради в училища, църкви, предприятия и правителствени сгради.Устройство за врати и прегради Bolo Stick е с дължина 5,25 инча и диаметър 50 см.

Основни свойства

Избор на купувачи

Роликовая Машина за Суши Veemoon Пластмасов Штабелируемый Сервировочный Тава Бяла Голям Меламиновый Сервировочный Тава за Многократна

BGN 11.89

?ЧИНИЯ ЗА СЕРВИРАНЕ на ястия Фина работа, гладко полиране, ярък цвят, практическа и креативна, универсал�

Новини