• New
Boxalls 2 Опаковки Акрилни Штабелируемый Органайзер за грим, с 20% по-дебел Прозрачен Организатор за Козметика, Грижа за кожата, Аксесоари за Коса, Баня, тоалетна, мивка, ?

Boxalls 2 Опаковки Акрилни Штабелируемый Органайзер за грим, с 20% по-дебел Прозрачен Организатор за Козметика, Грижа за кожата,

Оценка на продукта:
BGN 52.40

Сума
В магазина

【Штабелируемый】- предлага се с две чекмеджета-органайзерамиРазмерът на всеки акрил организатор е 7,9 "L x 6"W x 4,7"З. Можете да оформите до 4 слоя на височина, която помага максимално да се спести място при вертикално съхранение, както и използване рамо до рамо поотделно.Уникална конструкция на горната и долната част на електрическа енергия осигурява добра подгонку повърхности и тяхната стабилност. 【Премиум качество】- Изработен е от 20% по-дебела, трайни и устойчиви на фрактури акрил.Същата кристално прозрачен като стъкло, но по-дълготраен и безопасен.Добре защитени обекти на вашата баня пази от прах.Лесно можете да го почистите с вода и сапун. 【Многофункционален】- Нашите чекмеджета за козметика ще ви помогнат да запазите грима си, контейнери за грижа за кожата, палитри, лак за нокти, а също са подходящи за шишета с лекарства, памучни щеки, играчки, пъзела, игри и книги.Идеален за тоалетна масичка под мивка, баня, спалня, кухня, перално помещение, битовка, апартаменти, вили, хотели и още много други. 【Прозрачни кутии за козметика】 - Лесно да погледнем какво има вътре, и намерете това, което търсите.Вграден прибиращ дръжката плавно се плъзгат, което ви позволява бързо да вземете това, което ви трябва. 【Най-доброто обслужване】- Boxalls гарантира 30 дни без причина за връщане и 1 година гаранция на качеството.Ако имате проблеми с качеството на продукта, моля, свържете се с нас по следните начини : Отидете на раздел "Вашата поръчка", натиснете "Проблем с поръчката", след това "Свържете се с продавача" по всяко време, най-доброто обслужване на клиенти за вас 24/7 поддръжка!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини