• New
Tamaki 10 X Текстилен Калъф с цип За Документи, Водоустойчива Чанта За файлове с Цип, Пластмасова Седалка за Моливи Размер A6 за Класната организации, Училищни Канцеларс?

Tamaki 10 X Текстилен Калъф с цип За Документи, Водоустойчива Чанта За файлове с Цип, Пластмасова Седалка за Моливи Размер

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Чанти за файлове [Quality Mterial] са изработени от утолщенного окото на материал, водоустойчив и влагостойкого гладка метална светкавица, здрав и дълъг живот. [Прозрачен дизайн] торбички с цип, с умерена прозрачност позволяват да се определи, че за съдържанието на пакета.Лесно классифицируйте различни предмети, съхранявани в раницата си и пътната чанта и бързо да получите това, което ви трябва. [Проста организация] Чанти за папки с цип дават възможност за лесно сортиране и класифициране на обекти с различни форми на работа и у дома, например, разпръснати пъзели. [Размер на изделия] 9,25x4,5 инча. Калъф с цип чудесно за съхранение на моливи и други малки неща, че по-лесно съхранение и извличане. [Удобно съхранение] Нашите пластмасови калъфи за моливи преносими, за да подреди нещата си и да ви помогне да се оправи в нея. Текстилен калъф с цип може да се използва в училище, у дома, на работа, в офиси и бизнес пътувания.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини