• New
AFEBOO безпилотен самолет с камера - 2.4ghz WiFi Квадрокоптер с горивото, регулиране на скоростта на стартиране на един бутон, 4K HD Двойна Камера FPV Сгъваем Дрон, подходящ за ?

AFEBOO безпилотен самолет с камера - 2.4ghz WiFi Квадрокоптер с горивото, регулиране на скоростта на стартиране на един бутон,

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

▼ Устойчив и неподвижен, изключителни умения за защита от разклащане, режим двойно преглед, подобрено качество на снимките и по-плавен полет в небето ▼ Интелигентна продължение, вие сте главния герой, където и да отидеш.Преносим "фотограф" профессионален и търпелив, той автоматично разпознава и блокира по-нататъшните действия. ▼ Качеството на изображения с висока разделителна способност, чувството за високо качество на филма, ясна възстановяване на сцени на снимане, а изображението е гладка и деликатна. ▼ Интелигентно автоматично откриване на околните препятствия на 360 ° по време на полет за предотвратяване на удар, надраскване и предотвратяване на щетите при сблъсък. ▼ За Управление на излитане/кацане /връщане с помощта на един бутон, не е необходимо в громоздком управление, и с помощта на един бутон могат да се реализират много интелигентни операции. ▼ Устойчив и неподвижен, изключителни умения за защита от разклащане, режим двойно преглед, подобрено качество на снимките и по-плавен полет в небето. ▼ Интелигентна продължение, вие сте главния герой, където и да отидеш.Преносим "фотограф" профессионален и търпелив, той автоматично разпознава и блокира по-нататъшните действия. ▼ Качеството на изображения с висока разделителна способност, чувството за високо качество на филма, ясна възстановяване на сцени на снимане, а изображението е гладка и деликатна. ▼ Интелигентно автоматично откриване на околните препятствия на 360 ° по време на полет за предотвратяване на удар, надраскване и предотвратяване на щетите при сблъсък. ▼ За Управление на излитане/кацане /връщане с помощта на един бутон, не е необходимо в громоздком управление, и с помощта на един бутон могат да се реализират много интелигентни операции.конфигурация на продукта Име : безпилотен самолет с дистанционно управление в Размер разложенном формата : 23,5 X5,37 X23 см Размер в сгънат вид : 12,8 X5,3 X8,1 см Време за полет : 20 минути Разстояние на полета : 100 м (без смущения, без да се припокриват) дистанционно управление : 3 батерии тип ААА (в комплекта не са включени)Батерия корпус : литиева батерия от 3.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини