• New
Монтиране на панел светодиоди Shipenophy Светоизлучающее, Пластмасов Държач LED 200pcs за замяна

Монтиране на панел светодиоди Shipenophy Светоизлучающее, Пластмасов Държач LED 200pcs за замяна

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Стабилно закрепване : Позволява бързо закрепване на светодиодите към различни панелям, не се дърпа и пада с влакчета, здраво и сигурноБезопасно за работа : позволява задържане на светодиодите на постоянна надморска височина, далеч от огъване, порязване или късо съединение. в опаковка : предлага се с клипс за закрепване на светодиода 200 бр., за да отговори на всички ваши нужди в работата и подмяна.Чудесен материал : Прилагане висококачествена пластмаса придава на светодиодному на притежателя на по-голяма издръжливост при продължителна употреба.Лесен монтаж Благодарение на компактни размери и малко тегло и лесен монтаж може да се извърши за броени минути.Стабилно закрепване : Позволява бързо закрепване на светодиодите към различни панелям, не се дърпа и пада с влакчета, здраво и сигурно.Безопасно за работа : позволява задържане на светодиодите на постоянна надморска височина, далеч от огъване, порязване или късо съединение. в опаковка : предлага се с клипс за закрепване на светодиода 200 бр., за да отговори на всички ваши нужди в работата и подмяна.Чудесен материал : Прилагане висококачествена пластмаса придава на светодиодному на притежателя на по-голяма издръжливост при продължителна употреба.Лесен монтаж Благодарение на компактни размери и малко тегло и лесен монтаж може да се извърши за броени минути. Стабилно закрепване : Позволява бързо закрепване на светодиодите към различни панелям, не се дърпа и пада с влакчета, здраво и сигурно. Безопасно за работа : позволява задържане на светодиодите на постоянна надморска височина, далеч от завои, порязване или късо съединение. в опаковка : предлага се с клипс за закрепване на светодиода 200 бр., за да отговори на всички ваши нужди в работата и подмяна. Чудесен материал : прилагане висококачествена пластмаса осигурява дълъг живот на led притежателя при продължителна употреба. Лесен монтаж благодарение на компактни размери и малко тегло и лесен монтаж може да се извърши за броени минути.Параметри : Тип на продукта : стойка за светодиодовматериал : Пластикцвет : Черныйразрядность на задействане : 94-2 или 94-0Рабочая температура : -20 ℃-120 ℃ Функция : Използва се за защита на светодиодите, монтирани на платката на КОМПЮТЪРА, за да се осигури договорената височина за контакти не са били свити, отрязани, закорочены.

Основни свойства

Item Type:
LED Holder
Material:
Plastic
Colour:
Black
Fire Rating:
94V-2 or 94V-0
Working Temperature:
-20℃-120℃
Function:
Used to protects the LED standing on the PC board to make the height consistent, so that the pins will not be bent, cut off, short circuited.
How to Use:
Make the Φ3 LED into 90° soldered to the PC board quickly, the height is consistent, and the feet are not likely to break. 
Package List:
200 x LED Holder:
Note:
Pay attention to protection when using. :

Избор на купувачи

Новини