• New
2 Опаковки 7,3-Тактов turbo дизелов Камион с междинен охладител Super Duty Стикер Емблема на 3D Метален Икона Стикер Стикер, Подходящ за пикап на 250 350 (Сребрист, Червен, Черен)

2 Опаковки 7,3-Тактов turbo дизелов Камион с междинен охладител Super Duty Стикер Емблема на 3D Метален Икона Стикер Стикер,

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

★ Помещение и включва - 2 елемента емблема турбодизеля с междинен охладител 7,3 такт ★ ВИСОКО качество - Произведен от висококачествен метален материал.Подходящ за входната врата на задната врата на автомобила от страна на водача. ★ ЛЕСНА инсталация - самозалепващи се етикети за подмяна на паспорта плочи са лесни за инсталиране, не изисква никакви инструменти. ★ 3 D дизайн, отлично качество, защита от ръжда и водоустойчив, никога не избледнява. ★ Следпродажбено обслужване - Всички продукти са гарантирани да са в добро състояние в продължение на 120 дни, ние обещаваме 100% повторно пращане или връщане на парите, ако по време на гаранционния срок възникнат някакви проблеми с качеството. ★ Помещение и включва - 2 елемента емблема турбодизеля с междинен охладител 7,3 такт. ★ ВИСОКО качество - Произведен от висококачествен метален материал.Подходящ за входната врата на задната врата на автомобила от страна на водача. ★ ЛЕСНА инсталация - самозалепващи се етикети за подмяна на паспорта плочи са лесни за инсталиране, не изисква никакви инструменти. ★ 3 D дизайн, отлично качество, защита от ръжда и водоустойчив, никога не избледнява. ★ Следпродажбено обслужване - Всички продукти са гарантирани да са в добро състояние в продължение на 120 дни, ние обещаваме 100% повторно пращане или връщане на парите, ако по време на гаранционния срок възникнат някакви проблеми с качеството.Подмяна на логото на автомобилна емблема на премиум-клас е Лесна смяна може да направи колата по-стръмен и фантастична Смислен подарък за вашите приятели и семейства, които са любители на автомобили Изтънчен дизайн, която предава безкрайно удоволствие в живота си.Проста, но велика инструкции за инсталиране моделиране на лого на автомобила 1. Съхранявайте на повърхността на чисти и избършете с кърпа или малко количество алкохол.След като повърхността изсъхне, може да се стик. Инсталиране на продукта в желаната позиция за монтаж.След потвърждаване на разпоредбите на инсталацията отлепете задната част на фолиото и я залепете.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини