• New
25 БР. За многократна употреба Шаблон за Стенописи, дърво, по-Големи Шаблони Добре Дошли и Сладък Дом, Сезонни Шаблони, Шаблони за земеделските къщи за Означения, сте?

25 БР. За многократна употреба Шаблон за Стенописи, дърво, по-Големи Шаблони Добре Дошли и Сладък Дом, Сезонни Шаблони, Шаблони

Оценка на продукта:
BGN 8.86

Сума
В магазина

【Отличен бонус за многократна употреба шаблони】 Ще получите набор от шаблони за означения на фермерска къща от 25 парчета, добре дошли шаблони от 9 парчета, сладък домашен шаблони от 9 парчета, 7 парчета, по-големи сезонни бонус шаблон welcome & sweet home 【Гъвкавост и издръжлив материал】 Шаблони за многократна употреба, изработени от екологично чист PET материал, гъвкава 10-милиметрова полиестерен филм с добра гъвкавост и издръжливост, толстой, многократна употреба, нетоксичен и безопасен, тя е здрава, така че боя не ще кървят и лесно да се счупят. 【Отличен размер шаблон за поздрав и уютна табели за вашия проект】 Както е показано на фигура, размер на шаблон е 7 х 7.8 инча, можете да нанесете този модел по stenciling на стена или витрина на магазин, или се поставят върху дървена дъска с размери от около 10 х 52 инча. 【4 БР сезонни и 3 БР благодарни шаблон】 Шаблони "Щастлив пролетта", "Здравей лято", "Здравей есен", "Весела Коледа", "Добре дошли", "Дом, сладък дом" и "благодарен" - всеки размер 14,17 х 5. 【Лесна употреба и почистване】 Лесно да се прилагат инструменти за рисуване на шаблони, създаване на красиви дървени или картинни ферма за няколко минути, закрепляйте шаблони на повърхността, нанасяйте боя, снимайте я и измийте с топла вода и сапун веднага след употреба.Създавайки своя собствена дървена знак със собствените си ръце или стенен декор с помощта на тези многократно шаблон, това също е чудесен сладък подарък за нов дом за хората, ще чуете вик на радост от човека, който ще получи този специален подарък.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини