• New
TAOPE Забавни Влакчета за напитки с Титуляра, 8 бр. Плетени Подложки за напитки ръчен труд за Журнального маса, Супер Абсорбиращи Подложки за Дървена маса, Сладки Влак?

TAOPE Забавни Влакчета за напитки с Титуляра, 8 бр. Плетени Подложки за напитки ръчен труд за Журнального маса, Супер Абсорбиращи

Оценка на продукта:
BGN 7.01

Сума
В магазина

【Абсорбиращи подложки за напитки с притежателя на】 В сравнение с традиционните силиконови или пробковыми щанд, влакчета TAOPE за напитки са били подложени на важни подобрения в 7 детайли, като например усвояването на вода (чист натурален памук), мекота, топлоизолация (повишена плътност на плетене), без хлъзгане свойства, защита на работния плот, грижа и дизайн с смайликом 【Уникални поставка за Емотикони】 Комплект от 8 цвята тези забавни влакчета ръчно изработени от смайликами, които согреют и ще повдигнат настроението в ежедневието си.Красиви плетени подложки за напитки, ръчно изработени, а не изцяло произведени машинното начин корк или мраморни влакчета, даващ ви мекота и дебелина. 【Напитки идеалния размер, спортни бутилки, крафтовые коктейли и чаши.Плетени подложки за напитки, ръчно изработени най-добре се абсорбират влагата, от филц, каучук, и по-нескользкие от мраморни, стъклени подложки за маси, като не биеща, по-трайни и лесно почистваща, от влакчета от ратан. 【Супер впитывающий не се притеснявайте за сконденсированной вода или студени напитки, на тези забавни влакчета с дебелина 0,39 инча впитают всички проливането на много по-добре, отколкото други абсорбиращи подложки за напитки.Лесен за почистване, просто ополаскиваете го с вода и вешаете да изсъхне. 【Практичен подарък за приятелите на】 Фигура във формата на усмихнато лице на повърхността на каботажните за напитки запазва фигура ярък и не избледнява, че е стилен акцент на вашия дом.Фетровая, опаковка и ще се превърне в идеален подарък за приятелите си или като подарък за нов дом.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини