• New
QJPAXL 10 бр./компл. Акварел Дръжка, четка за рисуване Гуашью, Набор от Найлонови Четки За рисуване на Коса, Професионални Продукти за Бродерия (Цвят: сив)

QJPAXL 10 бр./компл. Акварел Дръжка, четка за рисуване Гуашью, Набор от Найлонови Четки За рисуване на Коса, Професионални

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Чисто нов, vi, включително 10 бр четки с различни размери и с различни глави за различни приложения.В качеството на материал за този продукт се използва найлон вълна, и от нея се получава плоска четка с кръгла шапка с плавно щрих, добра впитыванием цвят и добра еластичност!Подходящ за гваш, акрил, бои и colorization гуашью.Интерфейс на медни тръби, гладко качество, специална технология за снаждане на връзката плътно фиксиран дръжката, ефективно предотвратяват падането на химикалки с летва дръжки.Материал на косата : найлон.Чисто нов, vi, включително 10 бр. четки с различни размери и с различни глави за различни приложения.В качеството на материал за този продукт се използва найлон вълна, и от нея се получава плоска четка с кръгла шапка с плавно щрих, добра впитыванием цвят и добра еластичност!Подходящ за гваш, акрил, бои и colorization гуашью.Интерфейс на медни тръби, гладко качество, специална технология за снаждане на връзката плътно фиксиран дръжката, ефективно предотвратяват падането на химикалки с летва дръжки.Материал на косата : найлон.Особености : Чисто нов, vi, включително 10 бр. четки с различни размери и с различни глави за различни приложения.В качеството на материал за този продукт се използва найлон вълна, и от нея се получава плоска четка с кръгла шапка с плавно щрих, добра впитыванием цвят и добра еластичност!Подходящ за гваш, акрил, бои и colorization гуашью.Интерфейс на медни тръби, гладко качество, специална технология за снаждане на връзката плътно фиксиран дръжката, ефективно предотвратяват падането на химикалки с летва дръжки.Технически характеристики : Цвят на дръжката : син, зелен, материал дръжки : дърво, материал за коса : найлон Количество : 10 бр/компл. Забележки : -Найлонови косми не ще се разпространи при боядисване.-Може би има някои разлики между реално и картина. четка за рисуване, идеални за всички художници, студенти, маляров Чудесен подарък за приятелите и семейството си, които обичат да рисуват.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини