• New
2-Нива Стелажи За сушене на Чинии, Рафтове за прибори за хранене от Неръждаема Стомана, Кухненски Органайзер, Рафтове За съхранение, здрав И Издръжлив, Лесен За инст?

2-Нива Стелажи За сушене на Чинии, Рафтове за прибори за хранене от Неръждаема Стомана, Кухненски Органайзер, Рафтове

Оценка на продукта:
BGN 37.33

Сума
В магазина

Поставка за прибори за хранене изработени от висококачествена неръждаема стомана, безвредной за здравето и околната среда, висока твърдост, лесно се поддава на деформации, дълъг експлоатационен животЧерно покритие на повърхността на ефективно подобрява устойчивост на корозия и корозия, което го прави здрав и издръжлив.Лесен за инсталиране, включва в себе си всички крепежни болтове и скрепителни, не ще залитне след инсталацията.Име на разстояние между редовете за поставяне поставка за прибори в желаното място в зависимост от височината на размещаемого на продукта.Всички в един рафт за съхранение на прибори за хранене и подстаканников, с много места за съдове за готвене, прибори за хранене, чаши и др Характеристики:Поставка за прибори за хранене изработени от висококачествена неръждаема стомана, безвредной за здравето и околната среда, висока твърдост, лесно се поддава на деформации, дълъг експлоатационен живот.Черно покритие на повърхността на ефективно подобрява устойчивост на корозия и корозия, което го прави здрав и издръжлив.Лесен за инсталиране, включва в себе си всички крепежни болтове и скрепителни, не ще залитне след инсталацията.Име на разстояние между редовете за поставяне поставка за прибори в желаното място в зависимост от височината на размещаемого на продукта.Всички в един рафт за съхранение на прибори за хранене и подстаканников, с много места за съдове за готвене, прибори за хранене, чаши и т. Ако имате някакви въпроси за получаване на нашите продукти, моля, свържете се с нас по имейл, и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.Параметри : Тип на продукта : Поставка за прибори Материал : неръждаема стомана Тегло : приблизително 3144 г / 110,9 унция Размер на продукта : прибл. 46,5x29,5x46 см/18,3x11,6x18,1 Натоварването на всеки слой : около 5 кг. / 11 кг Цвят : черно съдържание на Пакета : 1 х Поставка за съдове 3 x Кука 1 x шестостенния ключ1 x Комплект аксессуаров1 x инструкция Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване.

Основни свойства

Item Type:
Dish Rack
Material:
Stainless Steel
Weight:
Approx. 3144g/110.9oz
Product Size:
Approx. 46.5 x 29.5 x 46cm/18.3 x 11.6 x 18.1inEach Layer Load Bearing
Color:
Black
Package List:
1 x Dish Rack3 x Hook1 x Hex Wrench1 x Accessories Kit1 x Instruction
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Избор на купувачи

Новини