• New
Разкриващ пол Баскетболен Комплект Розово-син прах за партита за малки Момчета и Момичета | Защита от разливане | 1 Баскетболно обвивка + 2 Цветни опаковки | Непрозра?

Разкриващ пол Баскетболен Комплект Розово-син прах за партита за малки Момчета и Момичета | Защита от разливане | 1 Баскетболно

Оценка на продукта:
BGN 8.18

Сума
В магазина

? Добавете бои вашето парти, посветена на разкриване на пода, с помощта на нашия яркото кълбо Holi, направен в САЩ и изпълнения с прах ? Е идеално за партита, посветени на разкриване на пода!Потопете се като шампион, и преподнесите всички вълнуваща изненада!. ? Безопасността е нашия главен приоритет! нашата захар на 100% нетоксична и безвреден за околната среда, което го прави безопасен за всички членове на семейството. ? Се пригответе за безпрецедентен цветовому ливню, който ще ви зарадва и впечатли вашите гости!. ? Е изработен от пластмаса, която гарантира безопасността на топката по време на транспортиране и дори при падане на трева или мека глина.Баскетболни топки Gender Reveal нов зашеметяващ професионален вид.Тези нови мъниста идват в комплект с черупки и самоклеящимися язычками за свързване на топки.Можете да персонализирате своето уникално разкриване, наливане на топката една от двете опаковки прах, предоставени заедно с баскетбольным топката gender reveal - едно пакетче розов прах Gender Reveal и едно пакетче синьо прах Gender Reveal.Ние предлагаме големи пакети за пълнене, за да цветна облак прах е колкото се може по-обемна и впечатляваща и остава да се вижда в продължение на достатъчно време за всички фотосесии, които може да искате.Повярвайте ни, когато видя вълнението, причинено от разкриването на пода, не размерът на снимките не е прекалено голям!Баскетболна топка се отвори, когато ударится за твърда повърхност.Не забравяйте да погледнете нашата впечатляващи видео, искате ли да добавите малко вълнение и изненада на вашето парти, за разкриването на пода?Не гледайте по-далеч от нашия баскетболен мач за разкриването на пода!Тази игра е идеалният начин да интересуват вашите гости и даване на вашия специален повод допълнително ниво на забавление.В играта Gender Reveal Баскетбол гостите ще имат възможност да направите най-добрия си щурм в баскетболното пръстен, изпълнено с цветен прах.Каква е уловката?Пудра на прах е розово или синьо в зависимост от пола на вашето дете!По отношение на това, как вашите гости ще стреля на свой ред, напрежението и очакването ще нараства.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини