• New
Кутия-Органайзер за Бижута, Ковчег за Бижута с Ключ Двоен Ковчег за модни Бижута, Обеци, Колие, Гривна, Кутия за пускане на, Подарък за Дами и Момичета, Кутия-стойка з?

Кутия-Органайзер за Бижута, Ковчег за Бижута с Ключ Двоен Ковчег за модни Бижута, Обеци, Колие, Гривна, Кутия за пускане

Оценка на продукта:
BGN 36.12

Сума
В магазина

Страхотна ковчег за бижута!Тази ковчег за бижута е много практиченБагажник за съхранение на бижута помага съдържа всички бижута в ред, внимателно разложенными и безопасни за съхранение. Ковчег за бижута от микрофибър, ценна подарък магическа ковчег за пияни жени. Noble и елегантен кадифе, изкуствена кожа, вдигна високо качество кадифе от изкуствена кожа допълва всеки стил бижута и мека текстура украсява всяка ценно бижу. [Цветя] ключ подчертава очарованието на марката.Уникална клавиш [Flower] добавя нотка на елегантност в същия дизайн.Keyhole изработени от вносни сплав, за да я направи по-гладка и блестяща, а също и по-силен. Строго изработка, ръчно изработени дървени кутии, като се започне с рязане на картон, контрол на размера, шиене на кожата и завършва с сегментация на лигавицата, лепене - всичко това е изработено от майстори.Уважаеми клиенти, добре дошли в нашия магазин.Вашето присъствие е нашата чест.Вашето удовлетворение е нашата цел.Вашето мнение - това е нашата посока.Благодаря ви, че дойдохте на нашата покупка.В този магазин е много хранилище на бижута.Кутии, всички видове изящни кутии за съхранение на вашия избор, добре дошли в употреба!Нашите продукти - отличен подарък за приятели и приятелки, много подходящи като подаръци за празници, рождени дни и партита.Ако искате да намерите по-изискана кутия за съхранение на бижута, можете да влезете в магазина ми и да изберете съхранение на аксесоари за дома, за съхранение на бижута за всеки ден, за пътуване на дълги разстояния, за цялото тяло, за да отговарят на вашите нужди в различни сценарии.В допълнение към лична употреба, той е също така подходящ като подарък.Наименование на продукта : Дървена ковчег за бижута Материал изделия : орех + мед + закалено стъкло Цел : да се Съхранява пръстени, обеци, гривни, колиета и т., с изключение на бижута, часовници и слънчеви очила. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини