• New
Комплект Пръстени за Изтегляне на Вдлъбнатини и 110 бр. за Миене За Изтегляне на Вдлъбнатини, Чисто Желязо Мед Покритие, Кръгла Шайба за Изтегляне на Вдлъбнатини за Р

Комплект Пръстени за Изтегляне на Вдлъбнатини и 110 бр. за Миене За Изтегляне на Вдлъбнатини, Чисто Желязо

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

[Практично пръстен за изтегляне на вдлъбнатини] : Това е доста практичен комплект шайби за изтегляне на вдлъбнатини, той е предназначен за ремонт на каросерията на автомобила при заваряване, в него са включени пръстени на няколко различни видове, които да отговарят на вашите различни нужди, трайни и надеждни, могат ефективно подобряване на ефективността на работа и удобство [Лесното и удобно използване на] : Използва този пръстен за теглене на кръгли вдлъбнатини с покритие е доста лесно и удобно, всичко, което трябва да направите, е да се придържа към автомобилната вмятине и се заваряват, в комплекта са включени триъгълен детайл, нова триъгълен детайл, обикновена вдлъбнатина, удебелена пробив, кръгъл детайл за запояване, вие можете да избирате в зависимост от вашите нужди, също така идва с компактна кутия за удобно пренасяне и съхранение. [Качество на надеждна] : Това е пръстен за изтегляне на вдлъбнатини, изработени от качествен дебел желязо с мед покритие, е с висока твърдост и устойчивост на износване, си е трудно да се съборят или да се повреди, то може да бъде плътно выковано и трудно пада, трайни и надеждни за използване в продължение на дълъг експлоатационен срок. [Широко приложение] : Това е една отлична практическа околовръстен за миене за изтегляне на вдлъбнатини, тя е ефективна за ремонтни работи по заваряване на купето на автомобила, лесен и удобен за употреба и има надеждно качество, може да се използва широко за повечето видове ремонтни работи по ремонт на вдлъбнатини на автомобила. [Отговарят гаранция] : Ние сме ориентирани към клиента компания, която се стреми да предостави най-добрите продукти и бързо обслужване, ако имате някакви проблеми с този продукт, вие може да се свържете с нас и ние ще ви помогнем да решите проблема възможно най-скоро.Характеристики : 1. Изработен от висококачествена материал за меднения желязо, здрав и издръжлив. Използва се за ремонт на автомобилна заваряване на ламарина. Комплектът включва триъгълен детайл, нова триъгълен детайл, обикновен детайл ПРОДЪЛЖЕНИЯ, удебелена детайл OT, кръгъл детайл за запояване.

Основни свойства

Condition:
100% Brand New
Material:
Iron copper plating
Product Usage:
Welding aid
Quantity:
110pcs
Used for:
automotive sheet metal welding repair
Type:
Triangular piece, New triangular piece, Ordinary OT piece, Thickened OT piece, Round soldering piece
Package list:
15 * Triangle piece:
15 * New triangular piece:
15 * Ordinary OT piece:
15 * Thick OT piece:
50 * Round soldering piece:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Избор на купувачи

Новини