• New
SOLUSTRE Овлажнител на Въздуха Преносим Дифузор Етерично Масло Овлажнители на Въздуха Домашен Ароматни Дифузор Овлажнител на въздуха За използване в превозно средст?

SOLUSTRE Овлажнител на Въздуха Преносим Дифузор Етерично Масло Овлажнители на Въздуха Домашен Ароматни Дифузор Овлажнител

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Авто маслен дифузор : Също може да стане добър избор за подарък за приятелите си, тя ги харесаОбикновен външен вид, гъвкавост и моделиране.USB-овлажнител : Пръска вода Овлажнител разпръсква мъглата наоколо, което прави въздуха свеж.Продукт лесен за употреба.Аромадиффузор : Този мини-овлажнител на въздуха се различава прости, стилен, лек и изтънчен дизайн, който е подходящ за домашна и офис употреба.Авто ароматни дифузор : За създаване на комфортен сън, облекчаване на умора след цял работен ден и доставления ви удоволствие.Авто овлажнител на въздуха : Преносим овлажнител на въздуха USB е изработен от висококачествени материали, безопасни и трайни за използване.Осъществяване на списък 1 х Овлажнител Характеристики - Цвят : Бял Домашен овлажнител. - Напрежение : DC5 V-1 A Овлажнител за лице. - Осигуряване на чистота и влажност на въздуха на работното място или в спалнята.Продуктът притежава автомобилен влагозадържащ фина работа. - Широко приложение в салон за красота, СПА център, йога, спалня, хол, кухня, трапезария, конферентна зала, офис, получаване на центъра и т. Авто маслен дифузьор. - Мощност : 1,5-2 Вата ароматерапевтични дифузьор. - Капацитет : авто ароматни дифузер за обем 250 мл. - Материал : Пластмасови автомобилни решетки за етерични масла. - Преносим овлажнител на въздуха USB е изработен от висококачествени материали, безопасни и трайни в използването на нощни лампи. - Време на пръскане : 4-8 часа дифузор етерично масло за колата. - Размер : Около 10,60 X7,80 X7,80 см / 4,17 X3,07 X3,07 инча Овлажнител на въздуха. - Безшумен овлажнител на въздуха помага за създаване на тиха и приятна атмосфера за сън.Чудесен предмет за домашна и офис употреба-распылительный овлажнител на въздуха. - Продуктът е изключително подходящ за кожа, за да запазите кожата си здрава и влажна, неутрализира статични смущения, намалява заразяването на кожата мини-влагозадържащ.Описание на продукта Овлажнител за лице Този овлажнител е изработена от висококачествени материали, приятен на вид и е устойчив на надраскване, траен и устойчив на абразия и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини