• New
Снопчета мигли QEZEZA Удължаване на миглите 120 Греди на Миглите Обем C D Curl Дължина 10 мм Индивидуални Мигли Разширения Греди на мигли, Удължаване на миглите със собстве?

Снопчета мигли QEZEZA Удължаване на миглите 120 Греди на Миглите Обем C D Curl Дължина 10 мм Индивидуални Мигли Разширения Греди

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

【Специални снопчета мигли】 Защо избрахте нас?Снопчета за мигли QEZAZEs са изработени от висококачествени вносни влакна PBT, които стабилно поддържат перфектната извивка на миглитеНе замърсява околната среда и е изработена ръчно.Лесно е избран и лесно се разграждат.Естествено, без деформации.Мек и лесен, не обременяющий на очите си.Нашият разумно проектиран фен за мигли ще направят очите ви по-привлекателен и чаровен. 【Донеси салон за красота в дома си】 Какво има в кутията? 6 реда по 120 греди на миглите дължина 10 мм. Модел на миглите : C-20 D-0,07 мм-10 мм, което означава, C-образна къдря, всяка група се състои от 20 на ресничките, дебелината на всеки власинките 0,07 мм, а 10 mm - дължина на миглите.Вие можете сами да създадете уникални мигли манга у дома.Тези наращенные мигли напомнят на вашите естествени мигли, естествено се припокриват, подчертавайки красотата на вашия грим за мигли. 【Снопове за удължаване на миглите със собствените си ръце】 Вие можете сами да изградят мигли дома, спестяват високите разходи за туризъм в салон за удължаване на миглите.Лесно е да направи фен на миглите.Отделни снопчета за мигли и за долните мигли могат да бъдат подбрани с много възможности.Този комплект за удължаване на мигли с дължина 10 mm е идеален за професионалисти, салони за грим и т. Начинаещи също така могат да станат майстори за изграждане на миглите със собствените си ръце, малко попрактиковавшись, така че елате и започнете своето пътуване за изграждане на миглите със собствените си ръце. 【Съвет за красота】 Използвайте по-къси мигли за вътрешната част на окото и по-дълги мигли за външната част на окото, за да създадете ефекта на котешки очи.С помощта на една и съща дължина за удължаване на мигли, можете да създадете ефект пухкави мигли.Използването на миглите C curl мигли може да създадете естествен вид на миглите.С помощта на мигли D curl, можете да създадете ефектен вид на миглите.Опитайте се да използвате мигли 30 D и 40 D, за да се създаде дълги гъсти дълги мигли.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини