• New
Zerodeko 2 елемента Закачалка За съхранение на Банани Кука За Декор на Шкаф в Килера Ръчен Декор на Плодове Висящ Органайзер Ресни Плодов Хамак Висящи Куки За Плодове у?

Zerodeko 2 елемента Закачалка За съхранение на Банани Кука За Декор на Шкаф в Килера Ръчен Декор на Плодове Висящ Органайзер

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

памучен въжеХЛОПЧАТОБУМАЖНЫЙ за употреба за ПЛОДОВЕ РЪЧНА изработка - ще ви помогне да направите най-добрия избор за съхранение на банани; те могат да бъдат лесно фиксиране в килера или под рафта.Въже за окачване на БАНАНИ - тази закачалка за зеленчуци може да се подвешена директно и е много подходящ за настаняване на банани, лук или други плодове или зеленчуци.ЗАКАЧАЛКИ за СЪХРАНЕНИЕ на БАНАНИ - ОКАЧЕН ХАМАК за ЗЕЛЕНЧУЦИ, ръчно тъкани от futon кабел, куки, много удобни, така че смело използвайте тази подвесную кошница за плодове с пискюли.ОРГАНАЙЗЕР за СЪХРАНЕНИЕ на БАНАНИ - ВЕГЕТАРИАНСКИ ХАМАК под ШКАФ Този хамак е от памук и плодове, изтъкан под шкаф, внимателно изработена ръчно, за да не се разпадна. ЗАКАЧАЛКА за ЗЕЛЕНЧУЦИ-плодове и зеленчуци си заслужават красиви висящи на въжета.Дръж го за дръжката на гардероба, или да се постави под шкаф.Пратката включва 2 закачалки за банани Характеристики -Материал : Памучен въже, Плодов хамак под шкаф -Цвят : както е показано, закачалка за плодове -Размер : 25,00 X5,00 X2,00 см. /9,82 X1,97 X0 за употреба за плодове. -Подвесная въже извършва в бохемски стил, това е декоративна кошница за зеленчуци в митичния бохемски стил. -Благодарение на тези умения, тя изглежда красиво и елегантно, с приятен интериор за вашия дом притежателя за плодове ресни. -Отлично допълнение към кухонному декора, който ще си семейство чувството на радост, което ще се превърне в хамак за мама. -Куки, ръчно тъкани от трайно futon кабел, са много полезни, така че смело използвайте този хамак за окачване на плодове и зеленчуци с пискюли. -Този хамак е от вълнена корени, изтъкан под шкаф, внимателно изработена ръчно, за да не се разплитат подвесная кошница за плодове.Информация за товарахрамовая закачалка за плодове Изработени от безопасен материал, сигурна и трайна употреба, да я лесно да се прекъсне, срок на годност. подвесная въже за плодове Подходящи за зеленчуци, овощни консумативи, стоки за бродерия; Тя осигурява добра циркулация на въздуха, за плодове и зеленчуци, за да ги поддържа свежи и да освободи място на тезгяха.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини