• New
Operitacx Box Кутия за съхранение на прибори за хранене Калъф за съхранение на прибори, Кутии за хладилник с фризер, Кухненски Органайзер За съхранение на Скоростната Ор?

Operitacx Box Кутия за съхранение на прибори за хранене Калъф за съхранение на прибори, Кутии за хладилник с фризер, Кухненски

Оценка на продукта:
BGN 28.00

Сума
В магазина

Пластмасов отворен шкаф за кухня : изработен е от висококачествена пластмаса, е безопасен за използване и ще продължи дългоКошница за съхранение на тенджери : помага съдържа вашата плот, шкаф добре и пести място, лесен и удобен за употреба. Поставка : Проста и креативна, тя ще върви добре с декор на вашата домашна кухня, отличен и с добра производителност.Спестяване на пространство в кухнята : опростен дизайн, но практичен за употреба, който ще ви представя едно фантастично преживяване за използване.Спестяване на продукти в хладилника : обикновен външен вид с фина обработка, също може да се превърне в добро украшение за вашата кухня.Пратката включва 1 х кухненски кутия за съхранение на Описаниетоваров Ракла за съхранение на съдове Добър с кухненски органайзер за съхранение за вас.Пластмасов отворен шкаф за кухня 00 см /11.контейнер за склада 00 X9.Пластмасов открит кухненски кутия - Помага съдържа вашата плот, шкаф добре и пести място, лесен и удобен за използване.Удобен кухненски кутия за съхранение на багаж Ако търсите кухненски пластмасова кутия за съхранение от надежден материал, аз ще ви кажа, че нашата кутия за съхранение за вашата кухня ще бъде най-добрия избор.Пластмасов открит кутия за съхранение Чудесен и приятен кухненски органайзер за съхранение на вашия избор.Удобен кухненски кутия В него може да се съхранява на капаци от тенджери, паници, тенджери за готвене и т. Пластмасов органайзер за съхранение на продукти, - той е лесен за дизайн, но практични за използване, че ще ви фантастично преживяване за използване.Кухненски шкаф за съхранение на 79 X7.кутии-организаторите на хладилника Функции - Материал : пластмаса. Кутия за съхранение с вырезанной дръжка - Прост дизайн на външния вид на фина обработка, също може да се превърне в добро украшение за вашата кухня. кутия за съхранение на плотове 07 X3. Отворен шкаф за съхранение за кухня е Изработен от висококачествена здрава пластмаса за издръжливост и практичност, срока на услугата.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини