• New
Foweso Нейлз 4 юли Натиснете върху Ноктите Кратък Френски Съвет на Въздушната Нокти Дизайн Нокти с Флага на сащ Патриотични Режийни Нокти с Лепило за Жени, Момичета Де?

Foweso Нейлз 4 юли Натиснете върху Ноктите Кратък Френски Съвет на Въздушната Нокти Дизайн Нокти с Флага на сащ Патриотични

Оценка на продукта:
BGN 35.42

Сума
В магазина

【Съдържанието на опаковката】 : 24 бр 4 юли режийни ноктите и етикети с желеобразным лепило(Желеобразный лепило трае не толкова дълго, колкото течен клей, но предимството му е, че той прави фалшиви нокти за многократна употреба.Така че аз предлагам, моля, използвайте подходящо лепило в зависимост от различните сценарии). 【Материал】 : Тези фалшиви нокти с шарките са изработени от здрави материали ABS, без да имат дразнещ мирис, по-лъскава, им е трудно да се прекъсне, те няма да навредят на човешкото тяло или ноктите и могат да бъдат използвани с увереност. 【Лесна употреба】 : В Деня на независимостта на въздушната ноктите може да направи вашия любим човек маникюр само за 5 минути, без да се чака в маникюрном салон.Няколко прости стъпки ще ви позволи да се постигне същия впечатляващ професионален ефект и в домашни условия. 【Външен ноктите подарък】 : Тези кратки режийни ноктите с флага на сащ - идеален подарък за вашата приятелка, жена, жени и момичета. подходящи за парти, абитуриентски вечери, посещения на Деня на независимостта и т. 【Гаранция за обслужване на】 : Ако имате някакви въпроси по отношение на вашата покупка, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще отговорим на вашето съобщение в рамките на 24 часа и ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Foweso 24 БР, нанесете лепило върху въздушната ноктите в Деня на независимостта на 4 юли за декорация на нокти.Спецификация : 24 бр режийни нокти; 1 ножици за почистване на хартия; 1 x пила за нокти; 1 х пръчка за премахване на фалшиви нокти; 1 х jelly лепило; Фалшиви нокти как работи : 1. Леко разтрийте парчета нокти пръчка за нокти, за да премахнете поверхностную епидермиса, изплакнете и дръжте ноктите си чисти и сухи. Изберете размера, който най-добре отговаря на ноктите, след съответното количество лепило или желе от вътрешната страна на избрания от нокътната плочка. Натиснете въздушната нокти към собственото си ноктите и задръжте ги в продължение на 30 секунди. Отрежете в съответствие с форма и дължина на клип към ногтю, който искате.

Основни свойства

24 pcs fake nails; :
1 sheers cleaning paper; :
1 X nail file; :
1 X fake nail removal stick; :
1 X jelly glue; :
Fake nails how to work:
1. Gently rub the nail slices with a nail stick to remove the surface cuticles, rinse off and keep the nails clean and dry. :
2. Choose the size that best suits your nails, taking an appropriate amount of glue or free jelly glue on the inside of the selected nail plate. :
3. Press the false nails on your own nails and hold them for 30 seconds. :
4. Trim according to the shape and length of the press on nail you want. :
How to remove? :
1. Soak your nails in warm water and gently peel off the pre-glued nails from the side after a few minutes. :
2. Remove the glue sticker and keep the fake nail tip for next time use. :
Considerations:
1. Avoid pasting in places such as inflammation and redness. :
2. To protect the nails, do not force the removal of the nail. :
3. Please do not leave the acrylic nails in water for a long time, it will make the nails fall off easily. :

Избор на купувачи

Новини