• New
Лъки Shot - Кафеена чаша с Конституцията и Декларацията за независимост | Подарък за патриоти Съединените Щати на Америка | Прибори за любовни коктейли | Подаръци за м?

Лъки Shot - Кафеена чаша с Конституцията и Декларацията за независимост | Подарък за патриоти Съединените Щати на Америка

Оценка на продукта:
BGN 7.93

Сума
В магазина

☕ ПАТРИОТИЧНОТО КОНСТИТУЦИОННОТО СТЪКЛО : Тези чаши за кафе приличат на критичната реалността на независимосттаДръжте този чаша с конституцията на Съединените Щати, че това послание е толкова свеж, колкото и да си пият. ☕ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ЧАШИ ЗА НАПИТКИ : Нашите висококачествени чаши за топли напитки, обхванати Duratuff и с гордост разработени нашето семейство, собственост тук, в САЩ, и ще бъде фантастично допълнение към всяка колекция. ☕ ИДЕАЛНАТА ОБЕМЪТ И дълголетие : Тези чаши да се настанят 16 унции на любимите си напитки, чай, кафе и напитки morning joe, дегустация чаши за пиене Височина 4,5 инча и диаметър 5 см, покрити отгоре несмываемыми мастило. ☕ Достъпен подарък новост : Идеален подарък на съпруга си, на човек, на приятели, най-добър приятел, учител, шеф, колега от офиса, момчето, той, мъж,, армията на полицая, на възрастните мъже за празнуване патриотични събития. ☕ ГАРАНЦИЯ за 100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ - Съдове за пиене Toasted Приказки предоставя на 6-месечна гаранция на производство на продукти с най-високо качество за всички поводи, включително и Национален празник, Ден на независимостта или други събития, които ние сме длъжни да защитаваме, за да ни напомня нашата американска кухня.Лъки Shot предлага разнообразна колекция от стъклени чаши с индивидуален дизайн, в състава на нашата съдове за напитки включва старомоден стъкло, с гравирани на него конституцията на САЩ и биллем за правата.Перфектен подарък за любителите на уиски, за политически зависими.Тези армейските чаши за пиене, ще станат чудесен подарък за политически ум приятели, членове на семейството, колеги и т. Този подарък е подходящ, за да изразят подкрепата си за армията.Тези стъклени изделия patriots designs ще се превърне в идеален подарък за тези, които се интересуват от история на Съединените Щати и документи, основывающими независимост.История на конституцията на САЩ във вашата чаша добри за демонстрация на патриотизъм към страната, армия, на хората и семействата, свързани с тези конституциями.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини