• New
Kootek 6 Бр. Бамбук Органайзер за каси с подвижни разделители, Кухненски Органайзер за Чекмеджетата, Бамбук Органайзер За съдове, Кутия за съхранение, с Регулируема сп?

Kootek 6 Бр. Бамбук Органайзер за каси с подвижни разделители, Кухненски Органайзер за Чекмеджетата, Бамбук Органайзер

Оценка на продукта:
BGN 18.13

Сума
В магазина

Универсален органайзер за чекмеджета : бамбук кутия за съхранение от 6 теми 3-те различни размери, което позволява да персонализирате оформлението на чекмеджета с различни размери, могат да се използват в кухнята, в банята, в спалнята, в скрин, шкаф за боклук или на нощното шкафчеИдеален за организиране на кухненски прибори за хранене сребро, прибори за хранене, прибори за хранене, козметика, инструменти за грим, червило, аксесоари за коса и т. 6 Индивидуални организаторите за кухненските чекмеджета : сложете си неща по размер или тип, всичко да е на място.Размери : (2 опаковки) - 14,9 x 6 x 2.5 инча, (2 опаковки) - 10 x 3 x 2,5 инча, (2) - (5 x 3 x 2,5 инча.Органайзер за кутии с различни размери : Идва с чекмедже 3 различни размери, можете да ги събере заедно, или се разделят за използване в съответствие с организационните нужди, да имат достатъчно място за съхранение на прибори за хранене, прибори за хранене, прибори за хранене, сребро и т., Елегантни бамбукови организаторите : са изработени от бамбук, който е по-траен от пластмаса. Бамбук органайзер за кухненските чекмеджета могат да бъдат контейнер за съхранение, за да направите работен плот много по-спретнат, а също и украса на работния плот.Классифицированная организация : ще ви Помогне веднага да намерите точния продукт и по-бързо да получи достъп до него, като ви спестява ценно време в търсене на неща.Чудесен вариант за съхранение на вашия кутия, благодарение на което всичко изглежда чист и подреден. 6 независими кутии с общ размер на офиси 10, има множество различни комбинации, подходящи за чекмеджета с различни размери.Изработен от бамбук, той по-здрав и може да се превърне в украса на работния плот на вашия дом.Органайзер за кухненските чекмеджета Kootek bamboo е подходящ за съхранение на кухненските прибори като ножове, вилици, лъжици, друга посуда и т., което премахва кухненски кутии от елементарно.Отваряне на чекмеджето, можете бързо и лесно да намерите това, което ви трябва.

Основни свойства

Избор на купувачи

Комплект ключалки за ремарке с многократно ключ, комплект ключалки за теглене и съхранение, се доставя с универсален ключ благополучно

BGN 12.00

Универсална засаждане : Замъкът сцепного устройство на ремаркето Reture има регламентирана структура с 11 �

Новини