• New
FZBHSFH 16 бр. Подаръчни Пакети за парти в сряда, на парти в стила на ТЕЛЕВИЗИОННО шоу в сряда, 4 Стила, Чанти за шоколадови бонбони с Дръжки за Украса на Парти в чест на ро?

FZBHSFH 16 бр. Подаръчни Пакети за парти в сряда, на парти в стила на ТЕЛЕВИЗИОННО шоу в сряда, 4 Стила, Чанти за шоколадови

Оценка на продукта:
BGN 6.53

Сума
В магазина

Уникален дизайн : 16 подарък пакети за партита с дръжки 4 различни дизайна, с двойно печат.Нашият дизайн включва елементи на настоящата популярното телевизионно шоу, идеално за тематични партита в сряда.Подаръчни пакети Wednesday Addams ще се превърне в център на вниманието на вашето парти, което му придава забавление.Перфектен размер : размер на всяка книга пакет за купоните е 8,5x6x3,1 инча.Всички подаръчни пакети за купоните идват с горната дръжка, която е удобна за носене на вашия гост. Подарък пакети за партита се използват като подарък опаковки, опаковки за екстри, бонбони и аксесоари за партита.Висококачествен материал : Нашите подаръчни пакети за партита изработени от висококачествени крафт-хартия, със здрава дръжка, дебели и здрави, с красив и уникален дизайн, идеален подарък за партита.Множество случаи : Подаръчни пакети са предназначени не само за рождени дни, семейна среща, класната стая, детската душа и партита Адамс в сряда, cosplay-партита или други фестивали и тържества, за да добавите забавление и изненади вашето парти. но също така са подходящи за доставка на празнични подаръци, като ядки, бисквити, снаксове, бонбони, бонбони, малки сладкиши, играчки и др. Качество на услугата : Нашият екип за обслужване на клиенти дружелюбна и пълна с ентусиазъм, ако имате някакви въпроси или предложения относно нашите празнични консумативи, моля, свържете се директно с нас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини