• New
Pinsofy Дисплей на температурата КОМПЮТЪР, 5 Комплекта за Контрол на температурата вентилатор Интелигентно Откриване на Компютърен Монитор температура Здрав ABS с Вин?

Pinsofy Дисплей на температурата КОМПЮТЪР, 5 Комплекта за Контрол на температурата вентилатор Интелигентно Откриване на Компютърен

Оценка на продукта:
BGN 12.68

Сума
В магазина

Интелигентна определяне на температурата на вашия компютър и автоматично увеличаване на скоростта на въртене на вентилатора, когато температурата на процесора на компютъра е твърде висока или температурата на точката за откриване на твърде високаТемпературата на сигнала на алармата можете да зададете ръчно в диапазона от 40 °C до 90°C. Когато температурата на компютъра, надвишава този диапазон или fan попада в плен, автоматично се чува звуков сигнал, който позволява ефективно да се избегне повреда на оборудването поради прегряване.Панел с лещи от PVC показва скоростта на въртене на вентилатора на компютъра, източник на енергия, работна температура на твърдия диск, температурата на възстановяване на сигнала и друго работно състояние.Когато компютърът е в режим на готовност или точка за откриване е в рамките на стандартния диапазон, вентилатор се върти автоматично, за да се намали шума от вентилатора. 5 комплекта за контрол на температурата вентилатор, които могат да контролират топлина, предоставени на компютри и друго оборудване. 5 комплекта за контрол на температурата вентилатор, които могат да контролират топлина, предоставени компютри и други оборудованием2. Интелигентна определяне на температурата на вашия компютър и автоматично увеличаване на скоростта на въртене на вентилатора, когато температурата на процесора на компютъра е твърде висока или температурата на точката за откриване на твърде высока3. Когато компютърът е в режим на готовност или точка за откриване е в рамките на стандартния диапазон, вентилатор се върти автоматично, за да се намали шума вентилятора4. Панел с лещи от PVC показва скоростта на въртене на вентилатора на компютъра, източник на енергия, работна температура на твърдия диск, температурата на възстановяване на сигнала и друго работно состояние5. Температурата на сигнала на алармата можете да зададете ръчно в диапазона от 40 °C до 90°C. Когато температурата на компютъра, надвишава този диапазон или fan замръзва, автоматично се чува звуков сигнал, който позволява ефективно да се избегне повреда на оборудването поради прегряване Как да използвате : 1.

Основни свойства

Item Type:
Computer Temp Monitor
Material:
ABS, Printed Circuit Board
Model:
33C05-RTK
Installation Position:
Chassis Optical Drive Position
Power Supply Interface:
Large 4 Pin Interface
Fan Interface:
5 x 3 Pin Interface
Controllable Fan:
5 Groups of Fans Can Be Controlled
Cable Length:
Fan Wire Approx. 60cm/23.6in
Luminous Color:
Color
Input Voltage:
5v/12v
Output Voltage:
5v-12v
Power:
Single Group 10w (50w in Total)
Package List:
1 x Computer Temp Monitor:
4 x Screw:
1 x Sticker:

Избор на купувачи

Новини