• New
33 бр. Комплект за пробиване на ноктите с 20 бр. трафаретами за щамповане на ноктите и 10 бр. Меки пари за Градиентных нокти, 1 бр. Комплект чистачи за пробиване и чанта з?

33 бр. Комплект за пробиване на ноктите с 20 бр. трафаретами за щамповане на ноктите и 10 бр. Меки пари за Градиентных нокти,

Оценка на продукта:
BGN 10.76

Сума
В магазина

【Инструменти за шаблон за маникюр, включително 】 20 броя ногтевых плочи + 10 броя меки гъби за нокти за избледняване на маникюрных инструменти за дизайн на ноктите + 1 двуглавият стампер + 1 стъргало + 1 чанта за съхранение + 1 инструмент за отстраняване на гел за релеф 【Плоча за пробиване】 Табела за пробиване на ноктите е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304 и са защитени от синьо фолио с ясен модел на тези табели за пробиване трайни и надеждни. ## Топлото внимание, че при нанасяне на изображения върху ноктите, моля, използвайте лак за нокти за релеф, някои обикновени лакове лошо може да предава изображението. 【За чантата за съхранение на】 Тази чанта за съхранение изработени от изкуствена кожа, екологично чист и евтин, лесно носене и защита от драскотини листа, цветове, дизайн на шаблон на нокътната плочка животно, вътре има 20 слотове за карти с голям капацитет. 【Високо качество】 Шаблони за нокти, завързана цветя, геометрични животински модел, стъргало за нокти, набор за пробиване, включва 20 парчета маникюрных табели 12 * 6 см, различни стилове на дизайн на повърхността на ноктите в съответствие с вашите нужди.Това е един прекрасен подарък за вашата съпруга, приятелка, майка или сестра. 【Идеалната комбинация плочи за пробиване на ноктите】 Гладка и мека гъба за нанасяне, мека гъба за градиентных нокти за маникюр с выцветанием цвят, мулти-миксовый дизайн, подходящ за нанасяне на 3 D-нийл арт.Можете лесно да създавате различни стилове на ноктите за няколко минути.Набор от шаблони за пробиване включва в себе си чисти за маникюр Nail Art, който бързо и ефективно премахва гел-лак за нокти или лак за нокти с печати за нокти. Моля, не се опитвайте да си миете стампер агресивни химикали, като лакочистител.За постигане на най-добри резултати почистете го с валяк за премахване на власинките или тиксо, за да премахнете излишния лак и прах / пушок. Моля, обърнете внимание : поради различно качество на лака за нокти, някои лакове за нокти не са подходящи за релеф, така че, моля, изберете лак за щамповане на ноктите.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини