• New
Резервни Части за фритюрници, 4 Парчета от Премиум-клас, Гумени Крачета за фритюрници, Крака, и Аксесоари, Гумени Накрайници, Гумени Разделите, Силиконови части за ф?

Резервни Части за фритюрници, 4 Парчета от Премиум-клас, Гумени Крачета за фритюрници, Крака, и Аксесоари, Гумени Накрайници,

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

【Гума брони за фритюрници】 : Гумени издатини размер 0,59 х 0,59 х 0,08 инча са съвместими с повечето тави за фритюрниц Chefman, Gowise, Power XL, Dash, Emeril, Lagasse и други кръгли тави за фритюрниц диаметър 3,7 QT, 5 QT 【Материал за хранителни продукти】 : Нашите силиконови облицовки са изработени от хранително-силикон, топлоустойчива до 480 ° с, не съдържат бисфенол А, нетоксичен, без мирис, трайни и устойчиви на надраскване, са идеален заместител на аксесоари за фритюрниц на грил. 【Защита покритие аэрофритюрницы】 : Когато решетка с гумени топчета, поставени в аэрофритюрницу или е взето от него, гумени крачета предпазват от триене на метал за един друг, като по този начин ефективно защита вътрешно покритие аэрофритюрницы от надраскване. 【Лесна употреба】 : Просто инсталирайте нашите силиконови детайли на метални стълбчета, фритюрници за придаване на свеж, те са лесни за демонтаж и почистване, което пести време и осигурява дълготрайна употреба. 【Че ще получите】 : 4 бр. гумени броня за тавата за фритюрници.Освен това, моля измерете размера силиконови уплътнения на вашия тиган за печене, преди пускането на поръчката, за да се избегне неправилно поръчка. 【Гума брони за фритюрници】 : Гумени издатини размер 0,59 х 0,59 х 0,08 инча са съвместими с повечето тави за фритюрниц Chefman, Gowise, Power XL, Dash, Emeril, Lagasse и други кръгли тави за фритюрниц диаметър 3,7 QT, 5 QT. 【Материал за хранителни продукти】 : Нашите силиконови облицовки са изработени от хранително-силикон, топлоустойчива до 480 ° с, не съдържат бисфенол А, нетоксичен, без мирис, трайни и устойчиви на надраскване, са идеален заместител на аксесоари за фритюрниц на грил. 【Защита покритие аэрофритюрницы】 : Когато решетка с гумени топчета, поставени в аэрофритюрницу или е взето от него, гумени крачета предпазват от триене на метал за един друг, като по този начин ефективно защита вътрешно покритие аэрофритюрницы от надраскване. 【Лесна употреба】 : Просто инсталирайте нашите силиконови детайли на метални стълбчета, фритюрници за придаване на свеж, те са лесни за демонтаж и почистване, което пести време и осигурява дълготрайна употреба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини