• New
Стелажи за съхранение на Cabilock Пластмасов Полк Рафтове За съхранение на Тънък Рафтове За съхранение на Тесен Компактен Стелаж за Тесни пространства Пластмасови Ра?

Стелажи за съхранение на Cabilock Пластмасов Полк Рафтове За съхранение на Тънък Рафтове За съхранение на Тесен Компактен Стелаж

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

Рафтове за съхранение в склад : Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Сгъваем рафт-органайзер : Перфектен органайзер с 2 слоя за често използваните продукти, долни кабинета за роли продукти, както и най-горния слой, предназначени за настаняване на такива стоки, като прибори за готвене, кутии, хартиени кърпи. Тесен срок на съхранение : срок на годност за хладилник, изработен от пластмаса, която осигурява дълготрайна употреба.Тънка полк-органайзер : срок на годност за хладилник, изработен от пластмаса, която осигурява дълготрайна употреба.Тесен сгъваем рафт-органайзер : Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Списък на пакетите 1 x кухненски рафт Характеристики - Цвят : бял тесен сгъваем рафт-организатор. - Размер : 54x12x42 см, рафт на хладилника. - Материал : Пластмаса тънък рафтове за съхранение. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната пластмасова поставка на стоките. - Модерен дизайн идеално се съчетава с всякакъв интериор домашно дизайнерско стеллажа за съхранение в склада. - Срок на хладилника е изработена от пластмаса, която осигурява продължителна употреба на тесни рафтове, экономящей пространство. - Можете да го използвате като поставка за подправки в кухнята.Можете също така да го поставите в банята, за да съхранявате вашите принадлежности за баня, шампоан, балсам, препарат за измиване на лицето, сапун за тяло, паста за зъби, четка за зъби и други тоалетни принадлежности от първа необходимост тънък багажник-организатор.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини